Randers FC forstærker offensiven med Muamer Brajanac

Laura Bannerholt — 01.02.2024 19:15

Randers FC henter den dansk-bosniske angriber Muamer Brajanac, der har underskrevet en 3,5 årig aftale med kronjyderne

Randers FC henter endnu en forstærkning til angrebet forud for den spændende forårssæson i 3F Superligaen. Kronjyderne har således sikret sig den talentfulde angriber, 22-årige Muamer Brajanac, fra Hobro IK, der indtager tredjepladsen i NordicBet Ligaen. 

- Vi glæder os til at se Muamer i Randers FC, og vi tror, at han kan blive en rigtig god spiller for os, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen. 

Muamer Brajanac er topscorer for Hobro IK og står noteret for 11 mål i 18 kampe i denne sæson. Han har således scoret 9 mål i 16 kampe i NordicBet Ligaen og 2 mål i 2 kampe i Oddset Pokalen. Det er med andre ord en målfarlig angriber, der skifter til Randers FC.   

- Det er en spiller, vi har kendt i mange år. Han var jo et kæmpe talent som helt ung, men han formåede ikke helt at slå igennem på seniorniveau. Nu har han haft en rigtig god tid i Hobro, og vi manglede en fysisk stærk angriber, som er god til at spille med ryggen til mål. Han har målnæse, er arbejdsom, ydmyg og er en holdspiller. Vi tror på, at han kommer til at passe godt ind i vores setup her i Randers, afslutter Søren Pedersen. 

Hovedpersonen selv glæder sig til at spille for Randers FC.

- Det føles super godt at have skrevet under med Randers FC. Det har været en lang dag med mange samtaler, men jeg er super glad for nu at kunne kalde mig Randers FC-spiller fra i dag af, fortæller Muamer Brajanac og fortsætter;

- Jeg ser meget frem til at skulle spille for Randers FC. Det er et stort skridt op i min karriere. Jeg har kun hørt gode ting om klubben, så jeg glæder mig til at komme i gang med at træne med mine nye holdkammerater, afslutter en spændt Muamer Brajanac. 

Muamer Brajanac tiltræder med øjeblikkelig virkning og rejser derfor med Randers FC-truppen på træningslejr i Spanien i morgen, fredag. 

Fakta:
Muamer Brajanac
Født: 15 februar 2001 (22 år)
Land: Danmark
Højde: 1,89 m
Position: Angriber
Tidligere klubber: Kolding IF ungdom, Brøndby IF U17, FC København U19, AC Horsens, Aalesund, Hobro IK

Velkommen til klubben, Muamer!