Sponsor

Som samarbejdspartner i Randers FC bliver du en del af et stærkt netværk med over 350 lokale og regionale virksomheder. I netværket skabes relationer og forretning med baggrund i oplevelser og sammenhold. Randers FC kan være med til at styrke din forretning via vores Hospitality, Netværk og Eksponering. Velkommen til Randers FC!

Kontakt salgsafdelingen

Morten Hørby

Salgschef Morten Hørby Andersen har siden 2018 været salgschef i Randers FC. Han var før det Event- og Marketingchef i klubben, men beskæftiger sig nu primært med salgsdelen i Randers FC, hvor han er ansvarlig for sponsorater, netværk og events.

Anders Hedeager Petersen

Efter to år som salgselev blev Anders Hedeager Petersen i 2020 ansat som sælger i Randers FC's salgsteam, hvor han i dag varetager en stor portefølje af sponsorer i klubben.

Sylvester Hansen

I oktober 2021 tiltrådte Sylvester Hansen som sælger i Randers FC, hvor han skal pleje de eksisterende sponsorater og opsøge nye partnerskaber.

Lone Nikolajsen

I mere end et årti har Lone Nikolajsen været klubbens servicemindede Salgs- og sponsorkoordinator, som har sørget for sponsorydelser og sponsorpleje, ligesom hun koordinerer VIP-arrangementerne i sponsorloungen i forbindelse med hjemmekampene.