Akkreditering:
Akkreditering til Randers FC's hjemmekampe i Superligaen sker ved at sende en mail til [email protected] med dit fulde navn, medie, telefonnummer, mailadresse og hvilken funktion, du har for det pågældende medie (journalist, tv-reporter, fotograf etc.).

Hvis anmodningen godkendes, vil du i løbet af max. to arbejdsdage blive oprettet i systemet og straks modtage dine personlige login-informationer til selvakkrediteringen på www.superliga.dk, hvor du via login-feltet i øverste højre hjørne kan logge dig på systemet og foretage akkrediteringen til kampene.

Bemærk venligst, at selvakkrediteringssystemet på www.superliga.dk lukker hver fredag klokken 10.30 før en given spillerunde. Den arrangerende klub sender en bekræftigelse/afslag på anmodningen om akkreditering, når systemet lukkes forud for pågældende kamp i 3F Superligaen.

Adgang for pressen:
Adgang for akkrediterede medier til Cepheus Park Randers finder sted ved Presseindgangen, der ligger ved siden af  'Indgang A'. Ved Presseindgangen udleveres akkrediteringsskilte, ligesom TV- og still-fotografer får udleveret henholdsvis en grøn og en rød fotovest, der skal afleveres i de opstillede kasser ved spillertunnellen eller til en servicemedarbejder efter kampen.

TV-studiet er placeret på Top Rengøring Tribunen. Pressepladser for de skrevne medier findes midt på Verdo Tribunen. Radiorummene findes på sky box-niveau på Verdo Tribunen, mens der er et presserum til journalister og fotografer bag spillertunnellen.

Presseforhold på kampdage:
På Cepheus Park Randers' pressepladser findes der trådløst netværk på pressepladserne.

Kontakt med Randers FC-spillere efter kampen finder sted i Mixed Zone i mellemgangen mellem omklædningsrummene. Tilsvarende er også gældende for udeholdet. Interviews til TV skal finde sted foran pressevæggen ved det gamle spillerindløb.

Adgang til træninger:
Superliga-holdets træningspas er som udgangspunkt åbne. Vil du som journalist interviewe eller filme spillere og træner, skal det dog meldes til Kommunikationsmedarbejder Martin Albrecthsen på [email protected]

Presseforhold i øvrigt:
Anmodning om at komme på Randers FC's distributionsliste i forbindelse med udsendelse af pressemeddelelser eller konkrete forespørgsler angående medie- og presseforhold mailes til Martin Albrechtsen. 

Kontakt

Martin Albrechtsen

Siden 2017 har Martin Albrechtsen været tilknyttet Randers FC's kommunikationsafdeling, hvor han producerer indhold til Randers FC's platforme. Han har derudover også Randers FC Klubfællesskabet og Familieafsnittet som arbejdsområder.

Emil Madsen

Kommunikation & Marketing

Laura Bannerholt

Kommunikation & Marketing