Filip Bundgaard solgt for rekordstort beløb til Brøndby IF

Martin Albrechtsen — 01.02.2024 22:00

Randers FC har solgt stortalentet Filip Bundgaard til Brøndby IF for et rekordstort beløb

19-årige Filip Bundgaard, der stammer fra moderklubben Hornbæk SF, skifter fra Randers FC til Brøndby IF.

- Det er en stor dag for Filip og for Randers FC. Vi har solgt en af vores egne store talenter, der har taget turen hele vejen op gennem systemet, for et rekordstort beløb. Det er en handel, som vi kan være stolte af i Randers FC. Vi havde selvfølgelig ønsket at beholde Filip rent sportsligt, men vi bliver også nødt til at lytte til spillerens eget ønske samt den økonomi, der er i det for os i form af en overgangssum og et potentielt videresalg, siger sportsdirektør Søren Pedersen. 

Filip Bundgaard, der i alt har spillet 85 kampe og scoret 11 mål for Randers FC, har sat flere rekorder i klubben. Han er den yngste debutant nogensinde i Randers FC med 16 år og 2 dage og den yngste målscorer med 16 år og 130 dage. Nu sætter han endnu en rekord som det største salg i Randers FC's historie. 

- Dette skifte er en god mulighed for mig i forhold til at tage det næste skridt i min karriere. Jeg er stolt af at have repræsenteret Randers FC, min hjemby, både nationalt og internationalt. Jeg har spillet fodbold i Randers hele mit liv, men jeg føler, at tidspunktet er rigtigt for mig nu i forhold til at lave dette skifte, fortæller Filip Bundgaard og fortsætter;

- Jeg vil gerne takke alle i og omkring Randers FC, fans, holdkammerater, trænere, ledere, frivillige og folk på kontoret, som har været med til at gøre min tid i klubben uforglemmelig, understreger Filip Bundgaard.

Fakta:
Filip Bundgaard Kristensen
Født den 3. juli 2004 (19 år)
85 kampe / 11 mål for Randers FC
Stammer fra Randers FC’s moderklub Hornbæk SF og har også spillet i Randers Freja.
29 U-landskampe / 7 mål  

Filip Bundgaard har været personligt sponsoreret af Sparekassen Kronjylland