Masser af spilletid til Filip Bundgaard og Mads Enggård på U18-landsholdet

Martin Albrechtsen — 12.10.2021 09:02

Filip Bundgaard og Mads Enggård vender hjem til Randers efter tre landskampe for U18-landsholdet, hvor de to talenter fik masser af spilletid ved venskabsturneringen i Kroatien.

Vores to 17-årige stortalenter, Filip Bundgaard Kristensen og Mads Enggård, har været i Kroatien den sidste uges tid, hvor de har deltaget i en venskabsturnering for det danske U18-landshold.

I den første kamp spillede danskerne 3-3 mod Tjekkiet, og her leverede en velspillende Filip Bundgaard, der startede inde for Danmark, to assists. Efter 60 minutter blev han udskiftet med en anden Randers FC-spiller, nemlig Mads Enggård, der fik de sidste 30 minutter i landskampen.

I turneringens anden kamp mødte danskerne værtsnationen fra Kroatien, hvor det blev til et smalt nederlag på 1-0. Mads Enggård startede inde og spillede fuldtid for Danmark, mens Filip Bundgaard blev skiftet ind i det 73. minut.

I tredje og sidste kamp ved træningsturneringen mødte U18-landsholdet Belgien, og her startede både Mads Enggård og Filip Bundgaard Kristensen inde for Danmark. Det startede rigtig godt, da danskerne bragte sig foran med 1-0 efter ti minutter. Filip Bundgaard blev udskiftet efter 71 minutter, mens Mads Enggård igen spillede fuldtid. Danskerne bevarede føringen helt frem til det 79. spilleminut, hvor belgierne fik udlignet til 1-1. Sidenhen fik Belgien i kampens afsluttende fase scoret til både 1-2 og 1-3, som blev kampens resultat.

Vi glæder os til at se både Filip og Mads igen efter en god indsats for U18-landsholdet ved venskabsturneringen i Kroatien. Godt gået, gutter!