Randers FC henter midtbaneprofil i ungarsk fodbold

Kristian Fredslund — 17.08.2021 12:58

Den 25-årige nigerianske midtbanespiller Vincent Onovo har skrevet under på en aftale gældende til udgangen af 2024.

De randrusianske fodboldfans får en ny midtbanedynamo, de kan nyde de næste år på Cepheus Park Randers, da den 25-årige nigerianer Vincent Onovo skifter Ujpest og Ungarn ud med Danmark og Randers FC.

- Vi er virkelig glade for at kunne præsentere Vincent som ny Randers FC-spiller. Det er en spiller, som vi har store forventninger til, siger Søren Pedersen, som var på plads i Ungarn, da Vincent Onovo spillede Conference League-kvalifikation kamp mod FC Basel i starten af august.

- Her fik jeg bekræftet, hvad vi havde set på video. At vi får en spiller med et enormt løbepensum og en god fysik, og som er fremragende i presspillet og er en god og sikker boldspiller.

Onovo tog fra hjemlandet Nigeria som 19-årig i 2015, da han skrev kontrakt med finske Inter Turku og senere røg til HJK Helsinki. I februar 2018 gik turen til Ujpest i Ungarn, hvor han havde kontrakt indtil næste sommer. Nu står den på Randers FC, og den udfordring glæder han sig til.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af Randers FC, som har virket oprigtigt interesserede og med en god plan for mig på holdet. Det er et hold, som fungerer rigtigt godt, og jeg glæder mig til at bidrage til en forhåbentlig fantastisk sæson for klubben, siger Vincent Onovo, som ikke er spilleberettiget til de to opgør mod Galatasaray i Europa League Playoff, men gerne må spille for Randers FC i et kommende gruppespil.

- Det er nogle spændende kampe, som jeg ville elske at være en del af. Jeg håber dog, at mine nye holdkammerater kan skabe overraskelsen, og så glæder jeg mig virkelig meget til at få debut og komme i gang med at kæmpe for klubben og fansene.

Vincent Onovo får nummer 30 i Randers FC og kan få debut for Randers FC i søndagens 3F Superliga-kamp mod AaB hjemme på Cepheus Park Randers.

Fakta:
Vincent Onovo
10. december 1995
Tidligere klubber: Inter Turku, HJK Helsinki, Ujpest