Truppen til dagens testkamp mod Sønderjyske

Martin Albrechtsen — 27.01.2023 08:08

Det 18-årige forsvarstalent William Kaastrup, der netop er skiftet til Randers FC fra F.C. København, er med i truppen til dagens testkamp.

Efter tirsdagens sejr over FC Fredericia fortsætter Randers FC i dag forberedelserne til forårssæsonen i 3F Superligaen, når kronjyderne hjemme møder Sønderjyske i en testkamp kl. 12.30.

Kampen spilles på kunstgræsbanen ved Viborgvej, og der er gratis adgang for tilskuere. Cafeteriaet i Randers Frejas Klubhus er åbent, og her kan man købe drikkevarer, snacks og lidt til at stille sulten.

Det 18-årige forsvarstalent William Kaastrup, der netop er skiftet til Randers FC fra F.C. København, er med i truppen til dagens testkamp. Det samme er den tilbagevendte målmand, Aleksandar Stankovic, der har underskrevet en kontrakt for resten af sæsonen med Randers FC.

Derudover er den færøske prøvespiller Samuel Chukwudi også med i truppen til dagens træningskamp.

Truppen mod Sønderjyske:
Patrik Carlgren
Daniel Høegh
Hugo Andersson
Lasse Berg Johnsen
Mikkel Kallesøe
Adam Andersson
Tosin Kehinde
Edgar Babayan
Mikkel M. Pedersen
Frederik Lauenborg
Mads Enggård
Simen Bolkan Nordli
Tobias Klysner
William Kaastrup
Aleksandar Stankovic
Mikkel Brund
Filip Bundgaard
Marvin Egho
Samuel Chukwudi 
Stephen Odey

Kampstart mod SønderjyskE i dag kl. 12:30.

Kampen livestreames med VEO. Du kan se kampen via et link, som vil være at finde her ca. en halv time før kampstart. For at kunne livestreame kampen skal du have downloadet "Veo Live" app'en, hvor du skal have oprettet en Veo konto. Det er gratis at oprette en Veo konto og gratis at livestreame kampen.