Kampreferat og mål fra Sirius kampen

Emil Madsen — 11.02.2024 07:33

Lørdag spillede Randers FC sin sidste testkamp, inden det i næste weekend går løs i 3F Superligaen

Lørdag kl. 12.00 blev sidste kamp i Alicante fløjtet i gang, og her var modstanderen svenske IK Sirius, der til dagligt begår sig i den bedste svenske række. Kampen blev afviklet over 3 halvlege á 45 minutter.

Et opgør, som Sirius egentlig kommer bedst ud til, og er markant mest på bolden de første 10 minutters tid, og det er også her, at svenskernes største chance skal falde, hvor de efter cirka et kvarter spillet brager et langskud på overliggeren. De lyseblå fra Kronjylland finder hurtigt fodfæste i kampen herefter, og bliver mere dominerende på bolden som kampen skrider frem. De står organiseret i defensiven og tillader meget få chancer i åbent spil.

Små 40 minutter skulle der gå, før Stephen Odey går all in i et genpres, og opfanger en tilbagelægning til målmanden, hvor han først sætter en mand på baglinjen og derefter sparker den ind til stillingen 1-0 til Randers FC.

Herefter stod der Randers FC på det meste, og det virkede som et spørgsmål om tid, før føringen skulle udbygges. Det blev den også efter en times spillet, hvor anfører Björn Kopplin sender Lasso Coulibaly i dybden, som stikker af fra resten af det svenske forsvar. Her viser den lynhurtige Ivorianer koldblodighed, og med et kontrolleret lob, sender han bolden over i det modsatte målhjørne til stillingen 2-0.

Den unge forsvarsspiller Jeppe Kudsk lukkede ballet efter en halv time spillet i den 3. og sidste halvleg. Efter et flot indlæg af Ernest Agyiri, får Kudsk styret bolden over i det lange hjørne på et flot hovedstød.

Det glæder cheftræner Rasmus Bertelsen, at der ingen mål bliver indkasseret, hvilket har været tilfældet i 4 ud af 5 træningskampe i opstarten. Derudover viser de offensive profiler som Stephen Odey og Lasso Coulibaly god form i øjeblikket, hvor sidstnævnte har scoret i begge kampe på holdets træningslejr i Alicante.