Ungdomsfodbolden er tilbage: De tre ligahold på drengesiden åbner alle mod Silkeborg IF

Mikkel Jensen — 11.08.2022 10:23

Randers Freja FC’s ungdomsspillere er igen klar til at trække i kampuniformen og spille betydningsfulde kampen. U15-, U17- og U19-Ligaen starter alle op i weekenden.

Superligaen har været i gang i snart en måned, men vores talentfulde ungdomshold har endnu ikke været i kamp. I weekenden starter ungdomsfodbolden igen og vores tre ældste drengehold åbner alle sæsonen på hjemmebane mod Silkeborg IF. I sidste sæson endte alle tre hold i den bedste halvdel af deres respektive ligaer. Nu er nogen rykket op som seniorer, mens andre er rykket en årgang op. Spørgsmålet er nu hvad forventningerne til den kommende sæson er og hvordan opstarten gået for henholdsvis U15-, U17- og U19-holdende? Vi har spurgt de tre cheftrænere om netop dette.  

U-15 spillerne er rykket op i de landsdækkende rækker. U15-træner Søren Emil Overgaard fortæller følgende om deres opstart: 

- I en opstart søger man forskellige svar. De svar kan være positive såvel som negative. Det er vigtigt at forstå, at negative svar også kan være gode svar. Vi ved hvad vi skal blive bedre til, og vi har også fået svar på, hvor vi kan gøre ondt på vores kommende modstandere. Gruppen har vist ydmyghed, viljestyrke og passion i deres tilgang på træningsbanen, hvilket vi skal holde fast i resten af sæsonen, siger U15-træneren og fortsætter om forventningerne til den kommende sæson: 

- Drengene kommer ud for en ny udfordring, da de nu skal spille i en national række mod de højest rangerede licensklubber i Danmark. Det kommer til at give os en masse spændende udfordringer, hvor vi vil blive udfordret i hver eneste kamp vi spiller. Det kræver ærgerrighed for at blive bedre hver eneste dag. Forventningen er, at vi gennem sæsonen vil flytte os og komme tættere på de hold som er foran os pt, slutter Søren Emil Overgaard. 

 

"Vi vil ud og vise hvad et Randers hold er gjort af, vise vores værdier flot frem og vinde nogle fodboldkampe."

Hans Paarup, U19-cheftræner