Thomasberg efter historisk sejr: De er magiske de her europæiske aftener

Martin Albrechtsen — 26.11.2021 00:15

Det var en glad og stolt Thomas Thomasberg, som vi fik en snak med efter aftenens historiske 2-1 sejr over de rumænske mestre fra CFR Cluj.

Sejren er Randers FC's første sejr nogensinde i et europæisk gruppespil, og den er cheftræner Thomas Thomasberg godt tilfreds med.

- Nu ligger vi i en god position inden sidste runde, men det ærgrer os lidt, at vi egentlig ikke allerede er videre. Der er i hvert fald spænding på den. Endnu en god indsats og fuldt fortjent, at vi vinder. Vi er det bedste hold det meste af kampen i dag. Stor ros til hele holdet, siger Thomas Thomasberg.

Cheftræneren roser holdets bredde og mentalitet hos spillerne, som præsterede, selvom der blev roteret lidt rundt undervejs. Thomasbeg fremhæver bl.a. 17-årige Filip Bundgaard, der fik chancen fra start og ifølge cheftræneren spillede en fremragende 1. halvleg.

- Det fortæller lidt om den karakter, der er i holdet lige nu. At vi bliver ved med at præstere. Nu er der fire kampe tilbage, og dem vil vi gerne have sluttet ordentligt af. Ikke mindst her i Europa, hvor vi forhåbentlig kan have en drøm om, at vi stadigvæk kan være med næste år, og det er jo bare fedt, fortæller Thomasberg.

Thomas Thomasberg roser også hjemmepublikummet til aftenens kamp.

- Jeg synes de her europæiske aftener, det er noget specielt. Og jeg synes folk er med. Man kan mærke, at de bakker os op og støtter os. Det synes jeg giver noget ekstra energi og power både til spillere og os udenfor. Det er fedt. Nu har vi spillet fire europæiske aftener herhjemme. Det var fedt at kunne nå at vinde, og heldigvis har vi heller ikke tabt her endnu. Så de er lidt magiske de her aftener, understreger Thomasberg.