15.04.2024 09:55

U19 - Randers Freja FC - AaB 5-2

U17 - Randers Freja FC - AaB 0-3

U15 - Randers Freja FC - AaB 1-1 (5-6 straffe)

I lørdags var det rækkens to bedste placeret jyske hold der mødte hinanden i U15 rækken. Det blev en pointdeler, hvor AaB endte med at trække det længste strå i straffesparkkonkurrencen. Desværre for Randers skulle den aldrig være endt i straffespark, hvis det hele var gået rigtig til.

- Det der fylder meget lige efter kampen er, at vi føler vi bliver snydt for et mål inde i overtiden. Vi filmer jo alle kampene, og vi kan konstatere at der endda er hele to AaB-spillere der holder Hector Lux onside. Havde vi holdt AaB fra fadet de efterfølgende 2-3 minutter, jamen så havde vi jo fået hvad vi fortjente i den her kamp. De 3 point.

Der stod 0-0 ved pausen, hvor ingen af holdene rigtig var farlige. I anden halvleg faldt de to scoringer, hvor hjemme holdet kom foran efter et hjørnespark.

- Vi spiller ikke en god førstehalvleg, hvor vi ikke formår at true modstanderen nok og heller ikke er gode nok til at fastholde bolden. AaB har bolden, men bliver ikke farlige, hvor vi har godt fat i deres offensive spillere. Jeg er meget tilfreds med de sidste 20 minutter af kampen, hvor der kun er et hold på banen. Vi trykker AaB helt ned og har et hav af chancer til at få puttet bolden ind. Der manglede vi den sidste skarphed og sidste held. Vi skal bare fortsætte som de sidste kampe, så skal vi nok få vendt de uafgjorte kampe til flere sejere. Vi fortsætter ufortrødent på træningsbanen med at forbedre os.

Kampfakta:
46': 1-0 Henry Soares - assist Jakob Poulsen
51': 1-1

U14 - Randers Freja FC - Hjørring 2-0

Kampfakta:
1-0: Oliver Laursen (Carl Riis)
2-0: Vladislav Radchenko (Carl Riis)

Lørdag middag skulle vores U14 drenge følge op på seneste turneringssejr hjemme imod FCM, da Vendsyssel FF kom på besøg.

U14 satte sig hurtigt tungt på opgøret , og kom planmæssigt foran efter et kvarters spil, da Oliver Laursen scorede efter et flot fremdrev på oplæg fra Carl Riis. Føringen blev udbygget til 2-0 kort inden pausen, da Vladislav Radchenko satte indersiden på et cut-back fra Carl Riis efter en høj erobring.

2.halvleg skabte U14 chancer og muligheder til flere mål, men det blev ved 2-0, hvor der blev lukket fint af nede bagi.

“Vi kommer ud til kampen med det udtryk vi gerne vil have. Vi er intense og energiske uden bold, vinder bolde i presset, mens vi er dominerende på bolden. Målet til 1-0 kommer efter en situation, vi havde talt om på forhånd med et dybt løb bag deres back og efterfølgende et 2.bølge løb fra vores centrale midt i det frie rum. Vi får også produkt på vores høje pres ved scoringen til 2-0, så det var positivt”.

“Derudover er jeg tilfreds med, hvor få omstillinger og chancer vi generelt giver væk, og hvordan vi kontrollerer kampen med bolden, nu hvor vi investerede mange kræfter i 1.halvleg. Eneste minus er, at vi skulle have lavet flere mål på de chancer vi skaber, samt få endnu mere produkt på vores høje erobringer, da vi får mange gode situationer”.

Næste weekend skal U14 en tur til Silkeborg og møde rækkens tophold.

U13 - Randers Freja FC - FK Viborg 4-3

Kampen starter okay for begge hold, og tidligt får vi tilspillet os en okay chance og nogle optræk til mere.

Herfra sætter Viborg som på kampen, hvor de lykkedes med at trække tempoet ud, og udfordre vores tålmodighed i spillet uden bold. Efter 12 minutters spilletid kommer Viborg foran på en flot dyb stikning, og efter 16 minutter sparker Viborg en returbold i feltet ind i netmaskerne og kollapset fuldendes efter 20 minutter hvor Viborg scorer til 3-0 på et ufarligt indlæg, som vi ikke får afværget godt nok.

Herfra skulle vi finde fodfæste igen, og accepterer at kampens præmisser havde taget en meget uventet drejning.

Viborg havde lykkedes med at spille ned bagved os, hvilket vi ikke håndterede dygtigt nok i første halvleg, og det var stor grund til, at vi ofte var på bagkant i spillet mellem felterne.

Randers får dog reduceret efter 26 minutter, efter en flot soloaktion af Tobias Sejersen, der finder Lucca Leal Soares umarkeret bagerst i feltet – en vigtig scoring for teamtalken i pausen.

Pausen blev brugt på at snakke struktur uden bold, og hvilken mentale indstilling man skulle have til 2. halvleg.

… Der skulle ikke gå mere end 4 minutter før vi fik endnu en reducering, da et hårdt tryk på Viborgs felt, giver mulighed for Njord Yde til at samle bolden op på kanten af feltet og spille Yakub Deveci helt fri i feltet, før han kynisk sparker bolden i kassen.

Kun 5 minutter senere kom den udlignende scoring, da vi sætter måske dagens flotteste angreb op, hvor vi lykkedes med at spille ind imellem Viborgs tættest organisation, og herfra spille en dyb bold ned bagved dem, hvor Victor Mikkelstrup på flotteste vis spiller Lucca Leal Soares fri foran keeperen.

På trods af et gult kort til Randers i det 47. minut, formår vi at arbejde benhårdt og afholde Viborg fra en scoring, og det betaler sig i sidste ende, da en erobring midt på banen resulterer i at Yakub Deveci på flotteste vis får beskyttet bolden som var han Marc Nygaard i hans bedste dage, inden han sender Lucca Leal Soares i dybden, herfra fanger han keeperen på mellemhånd, inden han chipper bolden i kassen og sender hele holdet i eufori – comebacket er fuldført!

De lange tillægsminutter blev forsvaret med et kæmpe hjerte, og jublen brød ud da dommeren fløjtede kampen af.

Cheftræner Jonas Bundgaard Bak kommer med følgende refleksioner over kampen:

’’Jeg er dybt imponeret over drengene mentalitet at vende et truende 0-3 nederlag efter 20 minutter, til en 4-3 sejr kort før tid, er virkelig flot. Historien går jo, at vi mod Union Berlin i sidste weekend netop tabte kampen 4-3 i sidste minut, så det var fedt at se udfaldet, gik til vores fordel i dag.

Jeg er ærgerlig over, hvor dårlige vi er til at forsvare vores bagrum i første halvleg, men omvendt da vi fik justeret dette i pausen, oplever jeg ikke at Viborg skaber nogle helt store chancer i anden halvleg.

Omvendt synes jeg vi får taget fat i bolden, og sætter os på tingene, og virkelig viser hvilke ting vi som kollektiv er rigtig dygtige til i spillet med bolden.

Kampafgørende, set fra min synsvinkel, er de 3 indskiftere i pausen, som alle er med til at ændre kampbilledet.’’