Referat og højdepunkter fra skuffelsen i Odense

19.05.2024 16:37

Se højdepunkter fra dagens 2-0 nederlag ude mod OB.

I kampens indledning bølgede spillet meget frem og tilbage, hvor de to hold skiftevis satte angreb op. Randers FC spillede sig til sin første store chance, da Simen Bolkan Nordli spillede bande med Oliver Olsen, hvorefter han kom fri i feltet, men han blev desværre tacklet i skudøjeblikket. Topscorer Mohammed Fuseini skulle også få en god mulighed for at bringe Randers FC foran i 1. halvleg. Chancen opstod efter, at Patrik Carlgren satte bolden hurtigt i gang via Stephen Odey, hvorefter han drev bolden helt frem til feltet. Her fandt han en fri Fuseini, men OB-keeper Viljar Myhra nåede akkurat ud og fik stoppet Fuseini i hans afslutning. Herefter skulle Simen Nordli få endnu en god mulighed, da han brød igennem på højrekanten og fik afsluttet godt på mål, men igen stod Myhra i vejen på OB-stregen. Halvvejs gennem første halvleg var Randers FC det hold, som viste sig mest markant frem. Alligevel var det OB, som fik scoret og bragte sig foran med 1-0, da OB's Manneh opfangede riposten efter et hjørnespark, og han fik resolut sparket bolden i kassen via stolpen uden chance for Carlgren. Stephen Odey var meget tæt på at udligne i 1. halvlegs overtid, hvor et hjørnespark blev forlænget til Odey, som fik helflugtet og afsluttet snært forbi stolpen.

I anden halvleg forsøgte Randers FC-spillerne at udligne. Mads Enggård var tættest på med en flugter uden for feltet, men ind ville bolden ikke denne søndag eftermiddag i Odense. OB kunne i stedet udbygge føringen til slutresultatet 2-0, da Luca Kjerrumgaard styrede et indlæg i mål.

Vi må derfor op på hesten igen, når vi på næste lørdag den 25. maj kl. 15.00 spiller sæsonens sidste hjemmekamp på Cepheus Park Randers, hvor Vejle Boldklub kommer på besøg. Her har vi stadig mulighed for at ende på syvendepladsen og dermed kvalificere os til Europa Playoff-kampen mod tredjepladsen fra Mesterskabsspillet. Køb billet til kampen her.