Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kunne du tænke dig at være en del af holdet til denne kommende sæson?

08.07.2024 12:20

Det er godt nok ikke Superliga-holdet, vi snakker om, men et hold som er mindst lige så vigtigt. Nemlig vores hold af frivillige

Uden for banen har vi nemlig et hold, som har næsten lige så stor betydning som Superliga-holdet, nemlig det hold af frivillige, som til hver hjemmekamp hjælper med afvikling af mange forskellige opgaver både før, under og efter kampen.Vi har uden tvivl allerede et eksisterende hold af frivillige i Superliga-klasse, men vi kunne godt bruge et par tilgange her i transfervinduet, og kunne du tænke dig at være med på holdet, så er du mere end velkommen.Dog kan vi ikke tilbyde store sign-on fees, lønninger eller transfersummer, men vi kan tilbyde godt kammeratskab, gode venner, fede oplevelser og møde med mange, mange mennesker.
Så om du er ung (Minimum 16 år) eller gammel, kvinde eller mand, kan lide fodbold eller ej, så er alle velkommen på vores hold. Vigtigst er at du kan se dig selv som en del af vores fællesskab og ønsker at være en del af et hold, hvor det sociale er i højsædet, og alle møder alle i samme ”øjenhøjde” uanset, hvad du laver i hverdagen.Og især det sociale lægger vi stor vægt på med fællesspisning efter alle hjemmekampe, hvor man kan blive nogle timer og hygge sig.

To gange om året holder vi fest for vores frivillige, hvor vi inviterer på mad, drikke og hygge i festligt lag, og passer det ind i Superliga-truppens program, så kigger spillerne forbi og hilser på.
Desuden forsøger vi at afholde storskærmsarrangementer eller udebaneture, hvis det kan passe ind i kampprogrammet. 


Desuden har du til hver hjemmekamp 2 fribilletter, så du kan glæde familien eller venner, mens du selv er på ”job” – Har du selv lyst til at tage på stadion en dag og se en kamp, så kan du selvfølgelig også bruge billetterne til det.
Har du brug for mere end 2 billetter, så kan du tilkøbe ekstra med 50% i rabat.Derudover vil du på kampdage altid få udleveret din egen jakke (Der er faktisk 3 forskellige slags, alt afhængig af vejret).Der er følgende typer opgaver på en kampdag:

 • Kampklargøring – Opsætning af skilte, bannere og andet materiale, der skal være sat op eller klargjort inden dørene til stadion åbnes.
Disse opgaver skal løses inden selve kampen og kræver derfor ikke, at man er til stede og har en funktion under selve kampen.

 • Billetsalg – Vi har to billetudsalg som åbner 1 time før kampstart. Her skal du primært varetage salg af billetter, dvs. håndtere kontanter, MobilePay eller betalingskort.
Der kan også være udlevering af forudbestilte sæsonkort eller billetter, og ellers skal du blot være behjælpelig med oplysende svar ved henvendelse

 • Personale ved vores scannere – Vi har 4 indgange med scannere med såkaldte ”mølle-arme” Her skal alle billetter eller sæsonkort scannes for at vores gæster kan få adgang til stadion.
Du skal være klar til at hjælpe gæsten, hvis billetten/sæsonkortet af en eller anden grund ikke kan scannes.

 • Trappevagter – Her vil din opgave være at kunne hjælpe gæsten til den korrekte plads og samtidig sikre, at kun gæster med de korrekte billetter/sæsonkort får adgang til de korrekte sektioner.

 • Parkering – Vores ”A-kæde”, som vores parkeringsteam kaldes, sørger for at udnytte vores parkeringsforhold omkring stadionområdet til fulde. Så er du god til Tetris og samtidig kan bevare overblikket i pressede situationer, så er det lige her, der er plads til dig.

 Nedtagning/Affaldshåndtering – De mere praktiske og fysisk håndgribelige opgaver under og lige efter kampen. Ønsker du ikke at have decideret kontakt med vores gæster, eller kan du ikke se dig selv i en af de øvrige opgaver, men ikke er bange for at tage fat, så har vi bestemt også plads til dig andetsteds.

Fælles for alle vores opgaver er, at alle udføres af dedikerede frivillige, hvor nogen har været her i mere end 10 år. Vi bestræber os på, at det skal være hyggeligt og givtigt at være en del af vores hold. Der er plads til alle, og alle er lige hos os.

 

Så kan du se dig selv på vores hold, så er jer klar på at tage en snak med dig. Send en mail med kort info om dig selv (alder, hvilken opgave/opgaver du kan se dig selv varetage, og ikke mindst, vil være glad for at kunne blive en del af) til mig på [email protected] 

Så finder vi ud af, om der er mulighed for at mødes og snakke transferen til ende.