Randers FC henter 21-årige Noah Shamoun

Emil Madsen — 05.02.2024 11:00

Den 21-årige svenske kantspiller Noah Shamoun skifter til Randers FC med øjeblikkelig virkning, og har skrevet under på en aftaler der løber 3,5 år.

Den talentfulde kantspiller, der senest har tørnet ud for Kalmar FF, skifter til Randers FC med øjeblikkelig virkning. Svenskeren havde kontraktudløb med Kalmar ved årsskiftet, og derfor er det muligt at hente ham uden for transfervinduets normale åbningstid. 

Der har tidligere været interesse for Noah fra flere Superliga klubber, heriblandt FC Midtjylland og FC Nordsjælland. Han har derudover hele 74 kampe på CV'et i Sveriges bedste række, hvorfor han i en forholdsvis ung alder, allerede har spillet en masse førsteholdsfodbold. 

- Noah er en spiller, som der på trods af hans unge alder, allerede har mange kampe i Allsvenskan. Han er teknisk dygtig og har god fart. Han kan dække begge kanter, hvor vi efter salgene af både Tobias Klysner og Filip Bundgaard, har manglet noget mere konkurrence på netop de positioner. Jeg er sikker på at Noah kommer til at bidrage godt til holdet, og vi glæder os til at få ham i gang, udtaler sportsdirektør Søren Pedersen.

Vi har taget en snak med Noah omkring hans ambitioner i klubben, og hvad vores fans skal forvente af ham, og her lægger han ikke skjul på, at han er en holdspiller der vil gøre alt for holdet.

- Jeg er utrolig glad for at være her, og at være en del af klubben. Det virker til at være et meget professionelt setup, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger Noah Shamoun og fortsætter;

- Vores fans kommer til at se en der er sulten, som vil gøre alt for holdet, og arbejde hårdt både defensivt og offensivt. Jeg vil gøre alt for at sætte mine holdkammerater i gode positioner, så vi i fællesskab kan score mål og vinde kampe, afslutter en ambitiøs Noah Shamoun.

Noah støder til resten af truppen på træningslejren i Spanien fra dags dato, og er allerede i spil til lørdagens anden træningskamp i mod Sirius. 

Noah får en kontrakt på 3,5 år. 

Noah Shamoun er præsenteret i samarbejde med Planner4You 

Fakta:
Noah Shamoun
Født: 8. december 2002 (21 år)
Land: Sverige
Position: Venstrekant
Tidligere klubber: Assyriska IK, Kalmar FF