Ralf Pedersen stopper i Randers FC

Randers FC — 21.02.2024 09:00

Assistent- og transitionstræner Ralf Pedersen stopper i Randers FC, hvor han siden 2019 har været tilknyttet trænerteamet omkring Superliga-truppen

Ralf Pedersen, der til dagligt fungerer som assistent- og transitionstræner i Randers FC, har siden 2019 haft sin dagligdag i klubben, hvor hans primære område omkring Superliga-truppen har været defensive standarder. Derudover har han hjulpet massevis af unge spillere, i deres transition fra ungdomshold, til Superliga-bold. Den tidligere fodboldspiller har nu valgt at stoppe i Randers FC, idet han søger nye udfordringer. Ralf Pedersen vil under sin opsigelsesperiode stadig være tilknyttet ungdomsholdene i Randers FC. 

Ralf Pedersen har været en stor del af Randers FC, lige siden klubben blev stiftet tilbage i 2003, hvor han som aktiv spiller optrådte i 138 kampe i perioden fra 2004-2008. Han var blandt andet med til at løfte klubbens første pokaltriumf tilbage i 2006. 

- Der skal lyde et kæmpe tak for Ralfs store arbejde og engagement i klubben, og vi har aldrig været i tvivl om den arbejdsindsats der er blevet lagt for dagen. Han er en kanon fyr, som altid har spredt godt humør, både i truppen, såvel som i staben. Jeg har fuld forståelse for, hvorfor Ralf søger nye udfordringer, og han ønskes al mulig held og lykke i fremtiden, siger sportsdirektør Søren Pedersen. 

- Jeg har været meget glad og stolt over mine 4,5 år i Randers FC, hvor vi sammen har skabt nogle helt fantastiske oplevelser. Jeg vil gerne takke alle, der har været med på min vej og rejse gennem Randers FC. Alt fra Holdlederne, trænerstaben, administrationen, bestyrelsen, spillere, ungdomssektoren, frivillige og fans. Det har været en uvurderlig rejse sammen med en masse gode mennesker, og jeg ønsker Randers FC alt det bedste, samt alt muligt held og lykke fremover, afslutter Ralf Pedersen.