Truppen mod Viborg FF

Martin Albrechtsen — 27.04.2024 13:59

Mads Albæk og Oliver Zandén er tilbage i truppen til søndagens vigtige kamp ude mod Viborg FF

Rasmus Bertelsens mandskab har med tre sejre og en uafgjort hentet 10 point i de første fire runder af 3F Superligaens kvalifikationsspil. Vi er faktisk ubesejret i de seneste fem Superliga-kampe. Den stime håber vi fortsætter i domkirkebyen i morgen, søndag, når vi gæster Viborg FF med kampstart kl. 14.00.

Der venter en spændende kamp søndag eftermiddag i Viborg. Randers FC og Viborg FF ligger nemlig á point i tabellen med hver 33 point på en hhv. 7. og 8. plads. Med respekt for nedrykningsstregen ligner det dermed en direkte duel om 7. pladsen p.t. mellem de to hold, som jo giver adgang til Europa Playoff-kampen om en mulig plads i Conference League-kvalifikationen i næste sæson. Derudover er der også revanche til gode for Randers FC, da vi tabte med 3-0, sidst vi spillede i Viborg tilbage i marts måned. 

Vores kronjyske mandskab er dog ramt af skader i øjeblikket. Simen Nordli, Tammer Bany, Noah Shamoun, Edgar Babayan, Mikkel M. Pedersen og Laurits Raun Pedersen sidder alle ude med skader. Derudover er John Björkengren i karantæne til søndagens kamp. Til gengæld er Mads Albæk og Oliver Zandén tilbage i truppen.

Over 600 Randers FC-fans har købt billet til søndagens kamp. Af hjertet tak for støtten. Vi glæder os helt vildt til at se jer allesammen i udebaneafsnittet i Viborg!
Skal du også med? Billetten koster kun 50 kr og kan købes her.

Cheftræner Rasmus Bertelsen og trænerteamet har udtaget følgende trup til søndagens opgør:

Truppen mod Viborg FF:
Patrik Carlgren
Oskar Snorre
Jeppe Kudsk
Daniel Høegh
Hugo Andersson
Mikkel Kallesøe
Oliver Zandén
Björn Kopplin
Oliver Olsen
Wessel Dammers
Mads Enggård
Mads Albæk
Frederik Lauenborg
Lasso Coulibaly
Sabil Hansen
Ernest Agyiri
Mike Themsen
Muamer Brajanac
Mohammed Fuseini
Stephen Odey

Kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay. 

Alternativt kan du lytte til kampen på DR P4 eller Radio Alfa samt følge den live på Amtsavisen.dk's liveblog.
_________________________________________

Husk, at næste hjemmekamp spilles søndag d. 12. maj kl. 14.00, når vi på Cepheus Park Randers får besøg af Hvidovre IF ! Køb din billet til det spændende opgør her 👉🏽 https://billet.randersfc.dk