Truppen mod Vejle Boldklub

13.04.2024 13:59

Glædelig nyhed. Frederik Lauenborg er tilbage i truppen for første gang siden februar sidste år.

Søndagens modstander hedder Vejle Boldklub på udebane med kampstart kl. 14.00.

Vejle Boldklub er i skrivende stund placeret under os i tabellen på 11. pladsen med 23 point. Randers FC indtager således en øjeblikkelig 8. plads med 29 point, men det er en tæt affære i kvalifikationspillet denne sæson. Der venter os derfor en meget vigtig kamp, som skal udspilles på Vejle Stadion i Nørreskoven denne søndag eftermiddag, hvor vi håber på stor opbakning til de lyseblå. Det forlyder, at der bliver sendt flere Randers FC-fanbusser afsted for at støtte drengene. Derudover hører vi også, at flere selv tager turen og kører til Vejle for at støtte Randers FC. Vi er meget taknemmelige for støtten!

Til søndagens kamp må vi undvære Simen Bolkan Nordli, Noah Shamoun og Mikkel M. Pedersen, der alle tre glider ud af truppen. Til gengæld er det meget glædeligt, at Frederik Lauenborg er tilbage i truppen for første gang siden februar sidste år, da han jo som bekendt har siddet ude med en længerevarende knæskade. Han har mulighed for at gøre comeback for Randers FC i 3F Superligaen søndag eftermiddag. Jeppe Kudsk er desuden også tilbage i truppen. 

Truppen mod Vejle Boldklub:
Patrik Carlgren
Oskar Snorre
Jeppe Kudsk
Daniel Høegh
Hugo Andersson
Mikkel Kallesøe
Björn Kopplin
Oliver Olsen
Wessel Dammers
John Björkengren
Mads Enggård
Frederik Lauenborg
Lasso Coulibaly
Sabil Hansen
Ernest Agyiri
Mike Themsen
Tammer Bany
Muamer Brajanac
Mohammed Fuseini
Stephen Odey

Kampen kan ses på Canal 9 og Discovery+. 

Alternativt kan du lytte til kampen på DR P4 eller Radio Alfa, samt følge den live på Amtsavisen.dk's liveblog.

_________________________________________

Kom og se Randers FC-drengene i aktion fredag d. 19 april kl. 19.00, når vi på Cepheus Park Randers får besøg af Odense Boldklub! Køb din billet til det spændende opgør her 👉🏽 https://billet.randersfc.dk