Truppen mod OB

19.04.2024 10:55

Aftenens modstander hedder Odense Boldklub, som vi tager imod hjemme på Cepheus Park Randers med kampstart kl. 19.00.

Odense Boldklub er i skrivende stund placeret under os i tabellen på 9. pladsen med 25 point. Randers FC indtager således en øjeblikkelig 7. plads med 32 point, men det er en tæt affære i kvalifikationspillet denne sæson. Der venter os derfor en meget vigtig kamp, som skal udspilles hjemme på Cepheus Park Randers denne fredag aften, hvor vi håber på stor opbakning til de lyseblå. 

Til fredagens kamp må vi desværre undvære et par spillere grundet skader. En god nyhed er, at Frederik Lauenborg igen er at finde i truppen, der har mulighed for at gøre sit comeback i aftenens kamp. Han har siddet ude med en grim knæskade siden februar sidste år. Udover det har vi vores U19 talenter Mike Themsen og Max Albæk med i truppen. 

Truppen mod OB
Patrik Carlgren
Oskar Snorre
Jeppe Kudsk
Daniel Høegh
Hugo Andersson
Mikkel Kallesøe
Björn Kopplin
Oliver Olsen
Wessel Dammers
John Björkengren
Mads Enggård
Frederik Lauenborg
Lasso Coulibaly
Sabil Hansen
Ernest Agyiri
Mike Themsen
Max Albæk
Tammer Bany
Muamer Brajanac
Mohammed Fuseini
Stephen Odey

Kampen kan ses på TV3Sport og Viaplay. 

Alternativt kan du lytte til kampen på DR P4 eller Radio Alfa, samt følge den live på Amtsavisen.dk's liveblog.

Køb din billet til det spændende opgør her 👉🏽 https://billet.randersfc.dk

Vi skal jagte den fjerde sejr på stribe, når OB kommer på besøg, og derfor har vi brug for din opbakning på lægterne. Så start tidligt og kom i Thor fanzonen allerede fra kl. 17.00, så lover vi god stemning, live musik, højt humør og billig mad og drikke. Vi har opgraderet baren i Thor Fanzonen, så vi nu tilbyder både Faxe Kondi Booster og Scoop slushice, samt vi eksklusivt til OB-kampen også sælger Cult Shakers.