Højdepunkter og kampreferat fra pointdeleren mod OB

19.04.2024 21:02

Fredag aften var publikum vidne til en yderst underholdende pointdeling mellem Randers FC og OB på Cepheus Park Randers

Randers FC er holdet som kommer bedst ud af starthullerne, og kampens første store chance skulle da også tildeles hjemmeholdet. Lasso Coulibaly bliver spillet fri på kanten af feltet, og søger straks Fuseini i boksen, som får afsluttet med et hårdt skud. Der mangler lidt præcision i afslutningen og den går forbi mål. Den næste tid i halvlegen står der Randers FC på det meste, og der falder flere store chancer til holdet fra Kronjylland, hvor vi burde have bragt os foran. En målløs halvleg, men i den grad en underholdende halvleg, med masser af chancer.

Randers FC fortsætter takterne fra første halvleg, og er i løbet af de første minutter i 2. halvleg, flere gange truende i OB's felt, men der mangler lige det sidste for at få prikket bolden i kassen. OB's store profil i kampen, Al Hajj bringer gæsterne foran med 1-0 efter en lille time, hvor han efter en god solo aktion trykker af fra kanten af feltet og udplacerer Patrik Carlgren. En scoring der rystede hjemmeholdet, men der går ikke længe før Randers FC igen har taget tøjlerne.

Med et kvarter tilbage får Oliver Olsen efter en høj bold, prikket den videre til en fri Mohammed Fuseini der koldblodigt sparker den i kassen og reducerer til 1-1, og så var der igen tro på tingene. Randers FC fortsætter presset, men lige som kampen er ved at bevæge sig ind i tillægstiden, får OB's Filip Helander opfanget en returbold efter en dødbold og scorer til stillingen 1-2.

Lige som man troede, at kampen var ved at gå på hæld, kommer den forløsende scoring! Et langt indkast fra den indskiftede Björn Kopplin finder en anden indskiftet spiller, nemlig Hugo Andersson, som header bolden videre, der finder Mads Enggård som brager den ind bag OB's chanceløse målmand til stillingen 2-2! En dramatisk kamp der ender med en pointdeling på Cepheus Park Randers.

Se højdepunkter fra kampen nederst i artiklen.