Fuseini inden OB: Jeg glæder mig til at spille hjemme på Cepheus Park Randers

18.04.2024 15:00

Mohammed Fuseini kan i morgen slå en lokalrekord, hvis han formår at score endnu engang. Thomas Dalsgaard er lige nu indehaver af rekorden med 7 mål i 4 kampe, da han i de første 4 kampe af 2007/2008 sæsonen formåede at brande Superligaen af.

Vi har fanget Mohammed Fuseini til en snak om fredagens kamp mod OB og ikke mindst hans egen målform samt den lokalrekord, han kan hente i morgen.

- Jeg glæder mig meget til kampen i morgen, især fordi det er lang tid siden, vi har spillet hjemme, siger Fuseini.

- Jeg er selvsikker, især på holdet. Som du kan se de seneste kampe har vi virkelig kunne spille sammen og samarbejde. Hvis vi fortsætter dette, skal vi nok få en sejr, siger Fuseini og fortsætter. 

- Jeg kunne virkelig mærke fansene opbakning i Vejle. Det er fedt, de kommer, selvom det er et stykke væk fra Randers. Det er den støtte, vi har brug for, for at få en sejr! 

- Hvis jeg formår at nå eller slå hans rekord, vil det være en kæmpe bedrift for mig. Stor respekt til den nuværende rekordholder, Thomas Dalsgaard, men hvis jeg formår at slå den, ville det være fantastisk, afslutter Fuseini. 

Du kan se Mohammed Fuseini og Randers FC i aktion på i morgen, fredag den 19. april kl. 19.00 hjemme mod OB. Køb billet til kampen her.

Mohammed Fuseini er præsenteret i samarbejde med Horescon.