Sommeropstartens første træningsdag

Kristian Fredslund — 26.06.2023 12:06

Randers FC-spillerne havde for de flestes vedkommende første træningsdag mandag den 26. juni, hvor den stod på tests og en times tid på banen.

Efter tre ugers ferie vendte Randers FC-spillerne mandag tilbage til Cepheus Park Randers, hvor den stod på første træningsdag forud for 3F Superliga-sæsonen 2023/24.

Tre spillere manglede dog. Patrik Carlgren og Stephen Odey har begge fået et par ekstra dage fri, mens Filip Bundgaard har fået sin ferie forlænget, da han tidligere på måneden var med det danske U21-landshold.

Dagen startede med morgenmad kl. 09.00, og fra klokken 09.45 stod sundhedsstaben for diverse fysiske tests i styrke, bevægelighed, balance og spring. 

Efter de forskellige tests stod den på frokost, inden der kl. 13.30 blev fløjtet til træning på 3F Superligaens-træningsbane bagerst på baneanlægget ved Cepheus Park Randers.

Et voldsomt regn- og tordenvejr havde heldigvis nettet passeret, men det regnede stadig nok til at spillerne fik en lille skyller.

Træningen bestod af opvarmning, pasningsøvelser og så lidt spil, hvor grønt hold til sidst trak sig sejrrigt ud af kampen - blandt andet på et langskudsmål af Beckhamske dimensioner af Lasse Berg Johnsen.

Dejligt at være tilbage og skønt at høre glæden fra de studentervogne, der kom kørende forbi, ligesom det var fedt at se nogle unge mennesker nede til træningen.

Hvis du vil se holdet træne i denne uge, så er det tirsdag kl. 10.00, torsdag kl. 10.30 og fredag kl. 10.00.

Der var seks nye ansigter til sommerens første træning for Randers FC's 3F Superliga-hold - eller det er rent faktisk to helt nye og så fire "unge", som nu er rykket op.
Wessel Dammers og Oskar Snorre er kommet til udefra og trænede altså for første gang sammen med deres nye holdkammerater, mens Jeppe Kudsk, Sabil Osman Hansen, Laurits Raun Pedersen og Mustapha Isah Ubandoma alle er rykket op fra talentafdelingen.

Søndag drager Randers FC-truppen til Tyskland, hvor de tirsdag skal spille kamp mod FC St. Pauli fra den tyske 2. Bundesliga.