Lars Rønbøg, Getty Images

Oliver Bjerrum Jensen udlejet til islandsk fodbold

12.04.2023 09:58

Randers FC’s talentfulde midtbanespiller Oliver Bjerrum Jensen er blevet udlejet til islandske UMF Afturelding for resten af året.

På baggrund af blot 13 minutters spilletid i indeværende 3F Superliga-sæson har Oliver Bjerrum Jensen og Randers FC besluttet, at den talentfulde midtbanespiller skal ud og have nogle minutter i benene, og det skal ske ved at blive udlejet til islandske UMF Afturelding.

- Vi er rigtig glade for at have Oliver i truppen, men hvis hans udvikling skal fortsætte i den rigtige retning, så skal han have flere spilleminutter og ikke bare sidde på bænken eller tribunen. Derfor giver det god mening, at han kommer til et nyt sted og får nogle nye og anderledes udfordringer. Det er noget helt andet at komme til et andet land, og vi tror, at det bliver en god oplevelse for ham både på og uden for banen, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Selv glæder Oliver sig også til at prøve noget andet og få udfordret sig selv med et eventyr i et andet land.

- Det bliver virkelig spændende, og jeg ser frem til udfordringen. Jeg vil gerne spille noget mere og have noget seniorerfaring for at fortsætte min udvikling, så det var oplagt for mig, da muligheden bød sig. Samtidig bliver det en stor oplevelse at skulle flytte til et andet land. Jeg håber, at jeg kan komme tilbage i en endnu bedre udgave og igen byde mig til fra næste sæson, siger Oliver Bjerrum Jensen.