Regnvåd tys-tys-tur til Aarhus: Odey på tavlen, da Randers FC spillede uafgjort mod AGF

Kristian Fredslund — 27.09.2022 13:03

Efter to gange tredive minutters spil tirsdag middag stod der 1-1 på resultattavlen, da AGF bød Randers FC velkommen til en lukket træningskamp på Fredensvang. Stephen Odey scorede Randers FC’s mål.

Efter halvanden uges pause pga. landskampsterminen var Randers FC-spillerne atter i aktion tirsdag middag, da AGF lagde græs til en lukket træningskamp på to gange tredive minutter. Aarhusianerne ville ikke have tilskuere eller presse til kampen, som for dem blev brugt som optakt til søndagens 3F Superliga-kamp på udebane mod F.C. København.

Randers FC stillede med et slagkraftigt mandskab, hvor enkelte spillere blev sparet, mens Filip Bundgaard og Mads Enggård var i U19-landsholdstjeneste. Holdet blev mødt af en regnvåd bane, der allerede krævede sit offer i det første minut, da den ene linjedommer gled lige så lang, han var og landede på linjen til stor morskab for de få tilladte interne tilskuere til kampen.

Det var Randers FC-mandskabet, der kom bedst ind i kampen og efter 10 minutters spil var Marvin Egho tæt på at sætte bolden i nettet, men hans afslutning prellede af på stolpen. Fem minutter senere satte Stephen Odey et godt angreb i scene og bolden endte for fødderne af Frederik Lauenborg, hvis afslutning blev blokeret til hjørnespark. Der stod derfor 0-0 efter de første 30 minutter.

Anden halvlegs første store mulighed tilfaldt Jakob Ankersen, der fik bolden serveret for sine fødder, da Marvin Egho fik blokeret AGF-målmandens spark. Desværre kom Ankersen ikke i ordentlig balance i afslutningsøjeblikket, og hans forsøg gik langt over målet på hans tidligere arbejdsplads.

Marvin Egho blev afløst af Nicolai Brock-Madsen og den store angriber var tæt på at komme til en stor chance kort efter sin indskiftning. Tobias Klysner tog en flot tur på højrekanten og lagde bolden ind i panden på Brock-Madsen, der forsøgte at heade bolden retur i feltet. Her samlede en AGF’er dog bolden op og fik afværget den farlige situation.

Der skulle en opspilsfejl af en AGF’er til for at få gang i målscoringen. Her sagde Stephen Odey tak for hjælpen, og den nigerianske angriber bragte Randers FC foran i det 43. minut.

Herfra kom AGF mere ind i kampen og lagde et massivt pres på Randers FC-defensiven, hvor målmand Aleksandar Stankovic diskede op med nogle gode redninger. Han måtte dog give fortabt i sidste minut, da en personlig fejl i forsvaret gav AGF’s Sigurd Haugen frit løb mod målet. Her tog Stankovic flot den første afslutning, men desværre var angriberen først over returbolden, som han satte ind til slutresultatet 1-1.

En masse gode kampminutter til Randers FC-spillerne, der skal i aktion på mandag kl. 19.00, hvor FC Nordsjælland byder velkommen til en ikke så hemmelig topkamp mellem nummer 1 og 2 i 3F Superligaen.