Ungt Randers FC-mandskab slog Vendsyssel 5-1

Anders Emil Hjorth — 04.07.2022 14:39

Mandag spillede Randers FC den tredje træningskamp i forberedelsen til den nye sæson. Dagens modstander var 1. divisionsklubben Vendsyssel FF, og det blev en storsejr på 5-1 til kronjyderne efter to gode halvlege med masser af godt spil og flotte mål.

Dagens kamp blev brugt til at give nogle af reservespillerne samt en del ungdomsspillere nogle meter i benene. Derudover var prøvespilleren Mustapha Isah med på bænken og kom ind i 2. halvleg, hvor han scorede målet til 5-0.

Der skulle ikke gå mange sekunder af 1. halvleg før Randers FC fik sendt den første bold i kassen. Allerede efter 15 sekunders spille kunne Filip Bundgaard bringe kronjyderne foran efter forarbejde af Nicolai Brock-Madsen.

Bolden var knap nok sat i spil igen før nettet endnu engang blafrede bag Vendsyssels målmand. Denne gang var det Tobias Klysner, der efter to minutters spil sendte bolden i mål. Generelt dominerede Randers FC starten af kampen og spillede på et højt niveau med masser af intensitet, hvilket Vendsyssel-holdet havde svært ved at håndtere. Der skulle således også kun spilles syv minutter før Nicolai Brock-Madsen kunne udbygge føringen til 3-0 på flot forarbejde af Tobias Klysner på højrekanten.

Efter 3-0-målet faldt kampen lidt til ro, og Randers FC stillede sig lidt længere tilbage på banen, hvilket gav mere plads til udeholdet uden at de dog på blev farlige andet end en enkelt gang, hvor Alexander Nybo måtte hive en pragtredning ud af ærmet. Randers FC-holdet stod gennem hele 1. halvleg stærkt i defensiven, var konstant en trussel på omstillingerne og generelt havde fuld kontrol over kampen.

Randers FC-spillerne gik til pause med en 3-0-føring, og der var generelt bred tilfredshed fra trænerteamet med præstationen i 1. halvleg.

Til anden halvlegs start foretog Randers FC to udskiftninger. Oliver Bundgaard byttede med U19- spilleren Mikkel Brund, mens Edgar Babayan kom ind på kanten i stedet for Jakob Ankersen.

Efter ca. 10 minutters spil af anden halvleg skulle det også blive til 4-0 for kronjyderne. Endnu engang var det Filip Bundgaard, der var på pletten, da han var hurtig over en ripost fra Vendsyssels målmand, der ikke kunne holde et godt skud fra indskiftede Edgar Babayan. Efter stor Randers-dominans i 2. halvlegs indledende fase, hvor der sagtens kunne have stået både 5 og 6-0 begyndte kampen at blive lidt mere jævnbyrdig.  Det var dog stadig tydeligt at se, at Randers FC var i kontrol med kampen.

Efter ca. 60 minutters spil havde Nicolai Brock-Madsen og Tobias Klysner spillet færdig, og de blev skiftet ud med U19-spilleren Gustav Holm samt prøvespilleren Mustapha Isah. Sidstnævnte spiller viste rigtig gode takter i hans indhop, hvor han bl.a. stod for scoringen til 5-0 på assist af Filip Bundgaard efter ca. 75 minutters spil. Efter 5-0 scoringen skiftede Randers FC U19-målmanden Jeppe Ørris ind i stedet for Alexander Nybo og samtidig kom U17-spilleren Nikolaj Krogh på banen i stedet for Hugo Andersson i forsvaret. Det var generelt nogle gode indhop i dagens kamp, og der var rig mulighed for de mange fremmødte fans på bane 9 til at få set spillerne i aktion.

I kampens slutning var det stadig Randers FC der var i kontrol, men efter 80 minutters spil fik Vendsyssel-holdet puttet en enkelt bold i mål til kampens slutresultat 5-1.

Det var generelt en kamp hvor Randers FC var i kontrol med det meste og skabte mange chancer. Samtidig var det en fornøjelse at se nogle af de unge spillere fra U19 og U17-holdet gøre en god figur på senior-niveau.

Randers FC har nu vundet holdets første tre testkampe i opstarten til den nye sæson. Opstartens sidste testkamp bliver spillet lørdag d. 9. Juli kl. 13.00 i Vildbjerg. Her er modstanderen FC Fredericia, der altså er sidst modstander inden det går løs i 3F Superligaen fredag den 15. juli i Herning mod FC Midtjylland.