Randers FC henter 18-årigt nigeriansk talent

Martin Albrechtsen — 23.07.2022 06:59

18-årige Mustapha Isah har skrevet under på en kontrakt med Randers FC frem til sommeren 2025

I den seneste tid har nigerianske Mustapha Isah prøvetrænet i Randers FC, og her har den talentfulde 18-årige kantspiller imponeret så meget, at han og Randers FC nu er blevet enige om at underskrive en 3-årig aftale, hvilket glæder hovedpersonen selv.

- Det føles så godt, og jeg er virkelig glad for at skrive under med Randers FC. Det er en god klub og et godt sted for mig at fortsætte min udvikling. Jeg sætter enormt stor pris på måden, som spillerne og alle i klubben har taget imod mig. Jeg har følt mig som en del af holdet, selvom jeg blot har prøvetrænet her, fortæller Mustapha Isah og fortsætter;

- Jeg stræber efter at blive en profil i Randers FC, der kan bidrage med assists og mål. Jeg ønsker at hjælpe klubben med at opnå gode resultater, understreger Mustapha Isah.

Sportslig direktør Søren Pedersen glæder sig over at have indgået en aftale med det nigerianske talent, som han ser et stort potentiale i.

- Mustapha har i sin prøvetræningsperiode vist sig godt frem både til træning og i kampene, hvor vi har set nogle tydelige spidskompetencer på hans færdigheder. Han er teknisk dygtig, har fart, gode dybdeløb og gode vendinger. Vi glæder os til at følge hans udvikling her i Randers FC, fortæller sportslig direktør Søren Pedersen.

Der er lagt en klar plan for Mustapha Isah, som i sit første år i Randers FC skal træne med hos både 3F Superligatruppen og U19-ligaholdet. 

- Det første år træner Mustapha både med 3F Superligatruppen og med U19-ligaholdet. Og så er planen, at hvis ikke før, så bliver han 100% en del af Superligatruppen til næste sommer, udtaler Søren Pedersen.

Det var chefscout Mads Agesen, som opdagede talentfulde Mustapha Isah under et ophold i Nigeria i foråret, hvor han spejdede efter talenter til Randers FC. 

- Det jeg så i Nigeria, og det han har vist her i Randers er, at han er utrolig dygtig til at løbe dybt bag bagkæden. Han er hurtig på fødderne, har fart og er faktisk også god relationelt, hvor han er dygtig til at kombinere med sine medspillere. Mustapha er en utrolig spændende kantspiller og type, som vi ikke helt har i forvejen. Han har et ret stort potentiale taget i betragtning af, hvor ung han er, fortæller Mads Agesen.

- Hans tid er nok ikke lige nu. Selvfølgelig indgår han i konkurrence med de andre, men det er en investering i fremtiden, vi har gjort med ham. Der er et stort potentiale, fordi han er en dygtig spiller, og så er han en ydmyg og sød fyr, som gerne vil lære, og som er glad for at være i Randers, udtaler Mads Agesen.

Velkommen til Randers FC, Mustapha Isah.