Odey før FCM-brag: Ser frem til at bryde negativ stime

Martin Albrechtsen — 12.04.2022 16:20

Stephen Odey glæder sig til onsdagens hjemmekamp mod mesterskabsbejlerne fra FC Midtjylland

Randers FC har ikke slået midtjyderne siden 2012 i Superliga-regi, og det ser Stephen Odey frem til at få lavet om på i onsdagens spændende hjemmekamp i 3F Superliga Mesterskabsspillet på Cepheus Park Randers.

- FC Midtjylland er en virkelig god modstander. Og i de seneste mange år har Randers FC ikke vundet over dem. Vi ser frem til at bryde den negative stime, og gøre fansene glade, og os selv glade, fortæller Stephen Odey.

Randers FC-topscoreren, Stephen Odey, der har scoret 7 mål i 3F Superligaen og 13 mål i alle turneringer i indeværende sæson, er optimistisk og tror på, at kronjyderne kan vende den negative stime mod FC Midtjylland. 

- Alt kan lade sig gøre i fodbold. Alle så os i Brøndby (red. vinde på Brøndby Stadion for første gang i 8 år). Ikke at vi skal fokusere på Brøndby, vi skal fokusere på FC Midtjylland, og så må vi se, hvad der sker i kampen, siger Odey, der understreger, at støtten fra fansene er afgørende.

- Støtten fra fansene er virkelig vigtig. Den holder os kørende, og dét at vi ved, at de bakker os op, det er alt, hvad vi kan bede om.

Stephen Odey vil ikke tale om ønskeplaceringer i tabellen, men tager i stedet én kamp ad gangen. Odey vil dog ikke lægge skjul på, at holdet drømmer om endnu et eventur i Europa.

- For mig handler det om at tage én kamp af gangen. Jeg vil ikke sige, at vi skal ende på en specifik plads i tabellen. Vi skal bare tage en kamp af gangen, og så må vi se, hvor højt i tabellen vi ender. Vi har stadig 8 kampe tilbage i sæsonen, og så må vi se, hvor mange point vi kan skrabe sammen i de resterende kampe.

- Det er alles drøm. Alle spillernes drøm er at spille europæiske kampe igen. Vi kender alle følelsen af at spille i Europa, og jeg ved, at vi gerne vil spille europæiske kampe igen i næste sæson.

Der er kampstart mod FC Midtjylland i morgen aften, onsdag, kl. 18.30.

Du kan købe billet til den spændende kamp her: https://billet.randersfc.dk/

Husk, at du kan spare penge ved enten at købe et sæsonkortabonnement, for 79 eller 99 kr om måneden, eller Mesterskabspakken for 500 kr (inkluderer alle forårets fem hjemmekampe i Mesterskabsspillet). Normalprisen for en billet her i foråret er 150 kr (voksen).

Stephen Odey er sponsoreret af Nordicals