Lars Rønbøg, Getty Images

Vincent Onovo udlejet til Ujpest FC

Kristian Fredslund — 14.02.2022 13:29

Randers FC har udlejet midtbanespilleren Vincent Onovo til dennes tidligere klub Ujpest FC for resten af sæsonen.

26-årige Vincent Onovo kom til Randers FC i sommer fra ungarske Ujpest FC, men tager nu turen tilbage på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.

- Vincent har været virkelig professionel i sin tilgang til tingene, men han har ikke formået at bide sig fast i startopstillingen, hvor der har været virkelig hård konkurrence om pladserne. Han har gjort det fint, men hans konkurrenter på positionen har virkelig været dygtige. Derfor giver det god mening for både os og ham, at han kan tage tilbage til kendte rammer og få mere kontinuerlig spilletid, end han har udsigt til lige nu hos os, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Siden ankomsten i sommer er det blevet til 14 kampe for den nigerianske midtbanespiller, der i de fleste tilfælde dog har måttet starte opgørene på bænken.

- Jeg vil spille fodbold, og det er det vigtigste for mig lige nu. Jeg har været glad for at være i Randers, hvor alle har været utroligt gode imod mig, og jeg har lært en masse. Nu har jeg dog fået mulighed for mere spilletid i kendte rammer, så det glæder jeg mig til, siger Vincent Onovo.