René Schütze, Getty Images

Mikkel Kallesøe og Randers FC forlænger til 2026

Kristian Fredslund — 21.09.2021 17:00

Den energiske og gennembrudsstærke højre back Mikkel Kallesøe har sat sin signatur på en aftale med Randers FC gældende indtil sommeren 2026

På nær en enkelt afstikker til Viborg FF i efteråret 2017, så har Viborgvej og Cepheus Park Randers dannet ramme om 24-årige Mikkel Kallesøes fodboldkarriere siden ham som U15-spiller kom til fra Holstebro Boldklub. Den hårdtarbejdende og gennembrudsstærke højre back fortsætter da også i Randers FC et stykke frem i tiden, da han har skrevet under på en ny kontrakt gældende indtil sommeren 2026.

- Randers er et virkelig godt sted for mig at være. Jeg har udviklet mig meget i de sidste par år, og det samme har klubben. Trænerteamet får det bedste frem i mig, og jeg nyder virkelig at være en del af miljøet i Randers FC. Vi har en virkelig homogen trup med en sund konkurrence om pladserne, og jeg glæder mig til fortsat at give alt for klubben og fansene. Jeg har en drøm om at prøve mig af på et endnu højere niveau en dag, og det tror jeg, at jeg har de bedste forudsætninger for at opnå i Randers, hvor jeg nyder stor tillid og har det fantastisk, siger Mikkel Kallesøe.

Mikkel Kallesøe er en vigtig del af Randers FC’s mandskab, og derfor glæder det også den sportslige ansvarlige, at man har fået sikret ham på en længerevarende kontrakt.

- Mikkel er virkelig vokset både på og uden for banen i de seneste sæsoner, og sammen med holdet er han bare blevet bedre og bedre. Han var iøjnefaldende senest mod AZ Alkmaar, hvor han fik vist, at han kan følge med i tempoet på et højere niveau. Han har virkelig lagt på i sit spil, hvor han med sin gennembrudsstyrke fra bagerste geled også lægger op til mål og store chancer, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

- Hans store motor og gode fysik har altid været der, men han har virkelig udviklet sig til at være en profil, ikke bare på holdet, men i hele ligaen. Trods sin unge alder og sit stille gemyt er han også en vigtig del af vores omklædningsrum, hvor han efterhånden er den med mest anciennitet, siger Søren Pedersen om Kallesøe, der i en alder af blot 16 år skrev under på en fuldtidskontrakt gældende fra sommeren 2014.

Fakta:
Mikkel Kallesøe Andreasen
24 år
Forsvarsspiller (kan også spille på kanten og den centrale midtbane)
157 kampe / 11 mål for Randers FC
Tidligere klubber: Lemvig GF, Holstebro Boldklub, Randers Freja og Viborg FF (leje)