Piesinger: Glad for at vi kunne vinde vores første kamp i Europa!

Martin Albrechtsen — 26.11.2021 00:31

Frisparksspecialisten Simon Piesinger afgjorde aftenens kamp mod CFR Cluj, da han for anden kamp i træk scorede direkte på frispark.

- Jeg er glad for, at vi kunne vinde vores første kamp i Europa.

Frisparksspecialisten Simon Piesinger afgjorde aftenens kamp mod CFR Cluj, da han for anden kamp i træk scorede direkte på frispark.

- Set over de 90 minutter er det en fortjent sejr. Vi havde kontrol i næsten hele kampen, vi skabte mange chancer, som vi lidt missede at score på. Men i sidste ende er det eneste, som tæller at vinde. Jeg er glad og tilfreds, fortæller Simon Piesinger.  

- I Cluj præsterede vi godt. Der bør være forskel på at spille hjemme og ude, og i dag hjemme viste vi, at vi er det bedste hold. Vi skabte mere, og jeg er glad for, at vi kunne vinde denne kamp, understreger Piesinger.

Simon Piesinger er utrolig glad og tilfreds med Randers FC's indsats i aftenens 2-1 sejr over de rumænske mestre fra Cluj, der bringer kronjyderne op på gruppens 2. plads, der giver adgang til videre avancement.

- Der er stadig én kamp tilbage. Vi er i en god position, men vi ved, at vi er nødt til at gøre det godt mod AZ Alkmaar også i den sidste gruppekamp. Måske skal vi tage ét point, måske skal vi vinde. Vi ved det ikke, men det er godt, at vi stadig har chancen for at gå videre. Og vi går efter det i næste kamp, siger Piesinger.

Randers FC spiller sidste gruppespilskamp den 9. december kl. 18.45 ude mod hollandske AZ Alkmaar. 

AZ Alkmaar, der allerede har vundet gruppen, ligger p.t. på 1. pladsen med 11 point. Herefter følger Randers FC med 7 point på 2. pladsen, mens tjekkiske FK Jablonec indtager 3. pladsen med 6 point. CFR Cluj ligger sidst med 1 point. Det bliver med andre ord rigtig spændende i sidste runde af UEFA Europa Conference League-gruppespillet.