Lad os fylde stadion: Gratis adgang til pokalkvartfinalen mod OB

Randers FC — 26.11.2021 13:16

Når Randers FC og OB tørner sammen i Sydbank Pokalens kvartfinale søndag den 5. december kl. 18.00 på Cepheus Park Randers, vil der være gratis adgang.

Tilbage i maj måned var der feststemning på Thor Park i Århus, da Randers FC-drengene baskede SønderjyskE i Sydbank Pokalens finale med hele 4-0. Desværre var der pga. corona-restriktioner kun 4000 Randers FC-fans, der kunne tage del i festlighederne på stadion.

Derfor har vi i Randers FC, i samarbejde med Puma og Thor, valgt at vores første kvartfinalekamp søndag den 5. december kl. 18.00 på Cepheus Park Randers skal være med gratis adgang.

På den måde vil vi give lidt tilbage, og vi håber samtidig at skabe en flot kulisse, så Randers FC-drengene får den bedst mulige opbakning i jagten på endnu en pokaltriumf.

For at sikre dig en billet skal du besøge vores billetside https://billet.randersfc.dk. Her kan du logge ind med din profil, som du plejer at købe billet med og derfra hente de billetter, du skal bruge. Du kan maksimalt hente 6 billetter pr. transaktion.

Har du ikke en profil på vores billetside, kan du oprette en og få adgang til nyhedsbreve og en række fordele – men du kan til denne kamp også logge ind som gæst.

Sæsonkortholdere har naturligvis deres faste pladser til kampen og kan benytte deres sæsonkort ved indgangen. Har du et unummereret sæsonkort er du naturligvis også sikret adgang.

NB. Vi opfordrer på det kraftigste til, at man selvfølgelig bruger de billetter, man har hentet! (og melder ind til os, hvis dette ikke er tilfældet)

Kom så Randers! Lad os vise, at vi står sammen om det hold, der begejstrer os alle i øjeblikket og som leverede en uforglemmelig præstation tilbage i maj måned!

Hent din billet på https://billet.randersfc.dk