VW Randers på Randers FC-trøjen

Fremover vil Volkswagen Randers være at finde på Randers FC-hjemmebanetrøjen.

Det er med stor glæde, at vi i Randers FC kan offentliggøre, at Volkswagen Randers fremover kommer til at pryde brystkassen på vores hjemmebanetrøje. Efter en række gode møder er Randers FC’s salgschef Morten Hørby Andersen og Henrik Poulsen, direktør i VW Randers, blevet enige om et samarbejde, der giver rigtig god værdi for begge parter.

– Vi er glade for samarbejdet med Randers FC, og da Morten luftede muligheden for at få synlighed via hjemmebanetrøjen, så blev interessen hurtigt vakt. Hjemmetrøjen er jo nærmest symbolet for klubben, og derfor en gode måde for at blive associeret med Randers FC. Vi er stolte over, at vores logo nu pryder trøjen, hvor den har fået en flot og synlig placering, siger Henrik Poulsen.

Hos Randers FC er man naturligvis også glade for, at VW Randers har set trøjeeksponeringen som en god mulighed.

– Vi søger hele tiden efter nye måder at skabe indtjening for Randers FC, men samtidig også muligheder for vores samarbejdspartnere. Det synes jeg i den grad, at vi lykkes med via denne aftale. Der har været en rigtig god dialog hele vejen med VW Randers, og vi er utroligt glade for, at det er lykkedes med at få lavet en opgradering med en mangeårig samarbejdspartner i klubben, siger Morten Hørby Andersen.

Allerede til søndagens hjemmekamp mod Lyngby vil Randers FC-spillerne trække i trøjer, hvor VW Randers-logoet vil være på.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC