Vindblæst sejr til reserverne

Alhaji Kamara og Tosin Kehinde scorede målene, da Randers FC besejrede Hobro IK i et vindblæst reserveligaopgør.

Det blev til en hjemmesejr på 2-1 mandag eftermiddag, da Randers FC havde besøg af Hobro IK i Reserveligaen. Kampen var præget af en strid vind, og det var Randers FC, der startede med at spille imod den. På trods af det kom Randers FC frem til flere store chancer via godt kombinationsspil i midten, men hverken Alhaji Kamara, Kasper Høgh eller Tosin Kehinde kom på tavlen i første halvleg. Stik imod chancebilledet var det i stedet Hobro, der kom foran kort før pausen.

Med vinden i ryggen pressede Randers FC modstanderne langt tilbage på banen i det meste af anden halvleg. Der var dog ikke så mange chancer, men to af dem blev udnyttet forbilledligt. Først var det Alhaji Kamara, der udlignede til 1-1 efter oplæg af Tobias Klysner, og senere var det Tosin Kehinde, der sendte et hovedstød af sted langt udefra, som medvinden fik fat i og førte i mål til slutresultatet 2-1.

Jonas Dakir havde en enkelt god redning i slutningen af kampen, men udover den var det tættere på 3-1 end 2-2.

Startopstillingen med ændringer undervejs:
Jonas Dakir – Tobias Klysner (80. Karl Drejer Leth), Simon Graves (60. Christoffer Petersen), Tobias Damsgaard, Oliver Bundgaard Kristensen – Tosin Kehinde, Vito Hammershøy-Mistrati, Mathias Nielsen (75. Frederik Lund), Benjamin Stokke (46. Nikolaj Leth) – Kasper Høgh (80. Jesper Steendahl), Alhaji Kamara

Skrevet af: Kristian Fredslund