Vi udvikler os fortsat i den rigtige retning – både på og uden for banen

Vi har noget helt unikt i Randers FC, som man ikke finder mange andre steder. Nemlig et stærkt fællesskab, der tæller folk i klubben, men også vores fans, frivillige og samarbejdspartnere. Det fællesskab har været med til at få klubben på ret kurs og var med til at sikre, at vi i sidste sæson leverede flotte resultater og nåede de økonomiske mål, vi havde sat os.

Nu er 2019/20-sæsonen i fuld gang, og vi fortsætter, hvor vi slap i sommer. Snuden holdes i sporet, og vi overvintrer i Top 6 og er stadig med i pokalturneringen. Der har været mange højdepunkter, men lokalbraget mod AGF stikker i den grad ud. Her satte vi tilskuerrekord på stadion i dets nuværende udformning. Det fortæller mig, at det godt kan lade sig gøre at fylde vores flotte stadion, og vi er stolte over at kunne afvikle så stort et arrangement gnidningsløst. Stor cadeau til alle vores medarbejdere og frivillige.

Vi gør meget for lokalsamfundet – blandt andet i samarbejde med Randers Kommune, hvor vi har en masse spændende projekter. Vi har en pligt til at give noget tilbage, og det gør vi blandt andet via Randers FC Fonden, som støtter de ungdomsmedlemmer i vores samarbejds- og moderklubber, som kommer fra mindre bemidlede familier. Vi har hjulpet en masse, og det glæder os.

Vores fokus er klart, og vi skal videre af det spor, som vi har lagt for fremtiden. Det er både ifht. den sportslige del, men også arbejdet med vores tilskuerstrategi. For vi vil have endnu flere på stadion! Og endnu bedre stemning på Cepheus Park Randers!

Jeg vil gerne takke alle, der har bidraget til et flot efterår i Randers FC-regi og ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi ser frem til et spændende 2020 sammen med jer.

Henrik Jørgensen
Administrerende direktør, Randers FC

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Jakob Lerche