Vi har rundet de 900 sæsonkorts-abonnenter!

En milepæl er nået i vores mål om at blive flere sæsonkortholdere i Randers FC. Vi har nemlig i denne uge rundet de 900 sæsonkorts-abonnenter!

Efter at vi i Randers FC i sidste sæson skiftede over til abonnementsløsningen, er vi blevet endnu flere i sæsonkortholdere. Vi har nemlig nu rundet de 900, som har valgt sæsonkortabonnementet, som for 79 eller 99 kroner om måneden giver adgang til alle Randers FC’s 3F Superliga-kampe på Cepheus Park Randers.

– Vi er utroligt glade for, at det er blevet taget så godt imod, og at udviklingen er vendt i en retning, så vi får flere og flere sæsonkortholdere til vores kampe. Vi stiler dog efter at få endnu flere trofaste fans på tilskuerpladserne, og vi vil gerne nå forbi tallet 1000 i løbet af sæsonen, siger IT- og billetansvarlig Michael Møller Højfeldt.

Det er en målrettet indsats, der har været med til at sikre en vækst i antallet af sæsonkortholdere. Randers FC har sørget for at give sæsonkortholderne flere fordele. I den seneste tid har vi blandt andet indrettet en ‘Sæsonstue’ på Sparekassen Kronjylland-tribunen, afholdt arrangementer med oplæg fra Randers FC-personligheder og givet mulighed for at tage en ven med i løbet af sæsonen.

En ny fordel til vores sæsonkortholdere er, at de til de mere kølige kampe får udleveret tæpper ved fremvisning af et gyldigt sæsonkort.

– Vi vil gerne have tilfredse kunder, og det virker til, at vores sæsonkortholdere sætter pris på de tiltag, vi har sat i søen. Derfor vil vi også fejre det, når vi runder de 1000 sæsonkortholdere, hvor vi vil give en øl eller sodavand til samtlige sæsonkortholdere for at markere det, siger Michael Møller Højfeldt.

Kunne du tænke dig at blive sæsonkortholder og få andel i fordelene (og selvfølgelig få adgang til Randers FC’s hjemmekampe), så køb et sæsonkortabonnement på https://billet.randersfc.dk

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images