Veteranindsatsen inviterer til teaterforestilling på Cepheus Park Randers

I foråret satte COVID-19 desværre en stopper for vores teaterarrangement. Men nu er vi tilbage med en ny dato – og vi har helt styr på Corona-restriktionerne! Derfor inviterer Veteranindsatsen i Randers i samarbejde med Veterancenteret til teaterforestilling på Cepheus Park Randers lørdag d. 21/11-20 kl. 13.30.

Teaterforestillingen I Afghanistan skyder man med vandpistoler kredser om spørgsmål som, hvordan man forbereder sin mands begravelse, mens han stadig lever? Og hvordan en juleaften nogensinde skal blive vellykket uden en julemand og far til at samle det nye LEGO-sæt?

Med følelser og humor fortælles der om livet som pårørende til en veteran. Forestillingen bygger på faktiske hændelser og erfaringer fra kærester og koner til danske soldater i krig. Rørende og komisk præsenteres de udfordringer, der opstår, når krigens barske realiteter konstant truer med at forkorte græsenke til enke og fylder langdistance-forhold med savn, angst og søvnløse nætter.

Programmet er som følger:

Kl. 13.30 – 14.00: Dørene åbnes og gæster indsluses løbende og vises til deres pladser. Her vil der blive serveret en let anretning.

Kl. 14.00: Teaterforestilling: I Afghanistan skyder man med vandpistoler

Herefter Talk-back med skuespillerne

Ca. kl. 16.00: Arrangementet slutter og gæsterne udsluses på sikker vis.

Foredraget henvender sig til alle, herunder særligt veteraner og disses pårørende. Målgruppen er dog voksne og unge (og er således uegnet for børn). Arrangementet er gratis for veteraner og pårørende, og koster 50 kr. for øvrige interesserede.

Tilmelding og yderligere praktisk information, herunder aktuelle COVID-19-retningslinjer i forbindelse med arrangementet findes på: https://billetto.dk/e/veteranindsatsen-i-randers-inviterer-i-samarbejde-med-veterancenteret-til-teaterforestilling-pa-cepheus-park-randers-billetter-486246

Ved spørgsmål kan der rettes henvendelse til Eline V. Skov, Randers FC Jobakademi (evs@jobakademi.randersfc.dk / 92 15 21 98).

Skrevet af: Martin Albrechtsen