Vær med til Danmarks største virtuelle ølsmagning med Royal Unibrew

Randers FC’s samarbejdspartner Royal Unibrew afholder i påsken Danmarks største virtuelle ølsmagning, og du er inviteret med.

Mange danskere går en påskeferie i møde, hvor påskefrokoster og oplevelser med familie og venner må aflyses på grund af coronavirus. Som et plaster på såret samler vores samarbejdspartner Royal Unibrew 12 bryggerier for at give danskerne en anledning og et sted, hvor kan mødes og skåle – uden at gå på kompromis med myndighedernes anbefalinger. Langfredag inviterer de sammen til Danmarks største virtuelle ølsmagning.

Konceptet er enkelt: En kasse med de øl, der er med i smagningen, kan bestilles frem til 5. april på www.craftmakerscollective.com, Herfra leveres øllene lige til døren. I kassen er der en kort beskrivelse af hvordan man deltager – og et link til arrangementet.

Arrangementet finder sted fredag den 10. april kl. 13.00. I løbet af de 3-4 timer, som arrangementet forventes at vare, vil man kunne se og høre med live om de forskellige øl fra nogle af Danmarks dygtigste brygmestre og øleksperter – samtidig med at man vil kunne smage dem hjemme fra sin egen dagligstue. Og har man spørgsmål, vil man løbende kunne stille dem til de medvirkende, da ølsmagningen livestreames på Facebook.

Bag initiativet står Royal Unibrew’s specialølbryggeri Theodor Schiøtz Brewing Co. og brewpubben Anarkist. Og mikrobryggerne er glade for tiltaget og invitationen til mere samarbejde.

Som et virtuelt langbord

Målet med Danmarks Største Ølsmagning er at give danskerne et sted at samles om god øl i en vanskelig tid. Samtidig skal arrangementet give en håndsrækning til en branche, der kæmper.

– Nedlukningerne i forbindelse med corona tager hårdt på branchen. Ikke mindst på alle mikrobryggerierne, der i høj grad er afhængige af salget på barerne. Vi vil gerne være med til at sikre, at danskerne også i fremtiden har meget spændende øl at vælge mellem. Det kræver, at vi samarbejder på tværs i branchen og tænker nyt, siger Jesper Larsen, der er Nordic Marketing Manager for Craft Beer hos Royal Unibrew.

På craftmakerscollective.com kan man købe en ølkasse med alle 12 øl, der er med i smagningen. Og ambitionerne for arrangementet er høje.

– Vi vil gerne lave en slags virtuelt langbord – en folkefest for alle uanset om man er til pilsner, stout eller IPA’er. Det savner vi her midt i den tid, hvor danske barer, ølværksteder og brewpubs er tørlagte, siger Jesper Larsen.

Fakta

· Danmarks største ølsmagning i cyberspace er åben for alle.

· Man kan købe en samlet ølkasse med alle 12 øl, der er med i smagningen, på www.craftmakerscollective.com

· Prisen er kr. 349 inkl. moms + fragt og kassen kan blive leveret lige til kundens dør.

· Ølkasserne kan bestilles frem til søndag d. 5. april kl. 23.59.

· Smagningen vil naturligvis også kunne streames efterfølgende, så man kan nyde de mange øl henover påskedagene, hvis man ikke har mulighed for at se med live om fredagen.

· Har man ikke mod på at smage sig igennem 12 øl, er man også velkommen til gratis at se med på Danmarks Største Ølsmagning.

· Ølsmagningen livestreames via www.facebook.com/anarkistodense.

Skrevet af: Martin Albrechtsen