Ungt reserveligahold kæmpede forbilledligt i Vendsyssel

Det var et ungt reserveligahold, Randers FC sendte nordpå til kamp mandag eftermiddag mod Vendsyssel FF. Selvom de unge knægte kæmpede forbilledligt, så blev det til et 3-1-nederlag.

Blot to markspillere fra Superliga-truppen var at finde på Randers FC-reserveligaholdet, der mandag eftermiddag havde taget bussen til Vrå for at møde et stærkt besat Vendsyssel FF-hold.

De unge spillere gik dog uimponeret til værks og kom dog også bedst fra start, da målmand Jonas Dakir sætte et angreb hurtigt i gang efter et nordjysk hjørnespark. Tobias Klysner sendte med en lækker stikning Majaliwa Msabaha afsted, og han svigtede ikke og gjorde det altså til 0-1 efter omkring ti minutters spil.

Vendsyssel FF fik dog svaret hurtigt tilbage, da hjemmeholdets Simon Hansen udlignede efter et hjørnespark – og omkring midtvejs i anden halvleg tog de også føringen, da Jeppe Raunbak scorede til 2-1.

Randers FC-spillerne fortsatte med at klø på og havde flere gode muligheder, der dog ikke blev omsat til mål. I stedet blev det så til 3-1, da Emmanuel Ogude scorede efter en friløber.

– Jeg fik set en masse knægte, der kæmpede for klubbens værdier og vores måde at gøre tingene på. Det var en kamp, der levede hele vejen, for vi havde flere gode muligheder for at score. Som hold bestod vi, og vores ungdomsafdeling kan være rigtigt godt tilfreds med de knægte, der var hårdt matchet, siger Randers FC-træner Rasmus Bertelsen.

Startopstillingen med ændringer undervejs:
Jonas Dakir – Tobias Damsgaard, Thomas Sønnichsen, Viktor Frandsen, Christoffer Petersen – Tobias Klysner (80. Jonas Graversen), Jesper Steendahl (70. Benjamin Zjajo), Majaliwa Msabaha (70. Oliver Overgaard), Oliver Bundgaard (80. Laurs Skjellerup) – Kasper Høgh (75. Karl, Benjamin Stokke

Skrevet af: Kristian Fredslund