Ungdomsspillere får en på opleveren i Kina

Tidligere på ugen tog en Randers FC delegation på tur til Kina. 16 ungdomsspillere er afsted sammen med Randers FC-ledere og trænere.

Vi har fået følgende opdatering fra U17-cheftræner Anders Nim, der er med på turen.

“I de seneste to dage har vi været ude på tre forskellige skoler og repræsentere Randers FC. Kina har en målsætning om at åbne 20.000 skoler, der specialiserer sig i fodbold. I den forbindelse deler vi ud af vor knowhow omkring talentudvikling. Vi har mødt en enorm stor gæstfrihed og vedkommenhed, og drengene har fået stor træning i at repræsentere klubben udadtil. Drengene er blevet fotograferet med kinesiske fans i tusindvis og har måttet skrive utallige autografer.

“I dag spillede vi kamp mod Gaozhou-skolen. Her var der anslået af arrangørerne ca. 5000 tilskuere til kampen. Vi vandt 10 – 0, i en kamp hvor vores kinesiske modstandere havde stor ære af kampen og kæmpede med alt, hvad de havde, i samtlige minutter. Efter kampen tog det drengene mere end en time at komme fra banen og over i omklædningsrummet, fordi alle tilskuere ville have taget billeder med drengene og have skrevet autografer.”

Man må godt nok sige, at de unge mennesker får en på opleveren østpå.

Lørdag morgen kl. 08.30 dansk tid spiller holdet igen opvisningskamp. Kampen skulle kunne følges ved først at installere den kinesiske app WeChat på PC eller mobil – og derefter følge dette link:

https://www.tezb.tv/index.php?g=Live&m=Live&a=live&id=492&from=singlemessage

(Vi garanterer ikke for kvaliteten eller funktionaliteten)

Kampen skulle efter sigende trække 10.000 mennesker på stadion – og mange brugere på livestreamingen.

Skrevet af: Kristian Fredslund