Udbytterig træningslejr for U15

U15 har i weekenden været på træningslejr på Sjælland sammen med U13 og U14.
Turen har været udbytterig på trods af to smalle nederlag.

Cheftræner Joachim Møller Jensen udtaler følgende efter hjemkomsten:
«Inden afrejse havde vi håbet på at få to jævnbyrdige kampe, og det må man sige, vi fik.

Helsingør-kampen var langt hen af vejen en meget lige kamp, men resultatet syntes vi ikke var retvisende for præstationen som egentlig var godkendt.
Vi skal kende vores besøgelsestid i sådan en kamp og score flere mål på de chancer, der byder sig til.
I første halvleg brænder vi to gange på åbent mål, og i anden halvleg misser vi bla. et straffespark. Man må give FCH kredit for at være effektive, da de scorer på de to chancer, de har i løbet af kampen.
Vi havde svært ved at styre deres ene angriber, og der var nogle sekvenser, der skulle have været løst bedre i defensiven.
Vi fik reduceret ved Jacob F. på flot oplæg af Mads E., og  vi blev ved med at trykke på, men det blev ved det ene mål på trods af fornuftigt overtag til sidst i kampen.

Brøndby-kampen var en god hold præstation mod et energisk Brøndby-hold. To hold, der gik højt op i presset gav et livlig kampbillede med mange pres-sekvenser, dueller og kampe om andenbolde.
Den kamp i kampen syntes jeg, vi vinder, og vi formår i lange perioder at bringe BIF lidt ud af fatning hvilket drengene skal have ros for.
Vi er bagud 1-0 ved pausen efter en omstilling, efter en lige første halvleg, hvor Brøndby havde et lille overtag de sidste 5-8 minutter af halvlegen.
I anden halvleg syntes jeg, vi er det bedste hold på banen, og vi skaber også de chancer, der skal til for at afgøre kampen.
Vi bringer os på 1-1 ved Dion, og har efterfølgende flere gode muligheder til at bringe os i front.
Kampen står og vipper lidt til sidst, og fornemmelsen var egentlig, at hvis der skulle findes en vinder på dagen, så blev det os.
Desværre får BIF scoret til 2-1 efter et hjørnespark, vi ikke får clearet ordentligt tre minutter inden slutfløjt, hvilket vi selvfølgelig ærgrer os over.

Uafhængigt af at resultaterne ikke har været med os i weekenden, har vi haft en udbytterig tur, hvor der udover kampene har været tid til at gå i detaljen på nogle taktiske områder samt individuelle samtaler.
Vi har fået luftet hele truppen, og alle har været i spil i løbet af weekenden.
Nu skal vi have finpusset de sidste detaljer ind mod turneringsstarten næste søndag på hjemmebane mod FK Viborg, som vi ser utroligt meget frem i mod.
Det bliver fedt at skulle spille om point igen».

Kampfakta:

Lørdag den 02.03
FC Helsingør – Randers Freja FC U15
1-0: FCH
2-0: FCH
2-1: Jacob F (Mads E)

Søndag den 03.03
Brøndby IF – Randers Freja FC U15
1-0: BIF
1-1: Dion (Kasper)
2-1: BIF

Skrevet af: Claus Stenum Jensen