U19 sikrer point på udebane mod Lyngby

Randers Freja FCs U19-ligahold spillede uafgjort 1-1 mod Lyngby i en kamp med syv gule kort og to direkte røde kort. 

Lørdag middag drog Randers Freja FCs U19-ligahold østpå, hvor de skulle møde Lyngby i en spændende turneringskamp.

De kronjyske drenge fik en fin start på kampen, hvor de havde nogle gode situationer på Lyngbys banehalvdel. Men som 1. halvleg skred frem, fik holdet sværere ved at spille deres opbygnings spil. De mistede for mange bolde og spillede bolden for meget ind i Lyngbys pres, hvilket betød, at Randers Freja FC flere gange tabte bolden på egen banehalvdel.

I de perioder hvor de randrusianske drenge kom højere op på banen, fik de vist nogle rigtig gode takter. Deres offensive spillere fik skabt nogle farlige situationer, men de formåede ikke, at få det stykket sammen til de helt store chancer.

Som resultat af at Randers Freja FC var i undertal på midten, så formåede de ikke at sætte Lyngby ordentlig under pres, og Lyngby havde størstedelen af boldbesiddelsen i 1. halvleg. Kort tid inden dommeren fløjtede til pause, måtte de kronjyske drenge desværre se bolden gå i eget net. Randers Freja FC tabte bolden på egen banehalvdel og begik et frispark mod Lyngby på kanten af feltet, som sparkede bolden i nettet til pausestillingen 1-0.

Randers Freja FC kom stærkere ud fra pausen, og med et højere pres vandt de flere bolde. Blot 6 minutter inde i 2. halvleg kunne de da også kaste armene over hovedet og juble. Bolden blev taget til baglinjen og lagt tilbage til Christoffer Petersen, som med et pragtskud smækkede bolden op i det ene hjørne og udlignede til 1-1.

2. halvleg udartede sig til at blive en mere lige kamp mellem de to mandskaber, hvor Randers Freja FC havde længere perioder på Lyngbys banehalvdel med boldbesiddelse og flere gode chancer.

Kampen var præget af mange spilstop, hvor dommeren flere gange ville snakke med spillerne. Der blev givet syv gule kort og også to direkte røde kort. Lyngby fik tildelt det ene røde kort, og Randers Freja FCs Mikkel Brund fik tillige tildelt et rødt kort, som var helt uforståeligt. U19-cheftræner Hans Paarup sidder tilbage efter kampen med blandede følelser.

– Vores præstation var ikke i top, men vi sidder tilbage med følelsen af, at havde vi nu bare præsteret lidt bedre, så havde vi vundet kampen og taget hjem med tre point i stedet for ét. Samtidig så føler vi også, at vi kan være tilfredse med, at på trods af vi ikke spillede på vores topniveau i Lyngby, så kunne vi alligevel få en uafgjort kamp på udebane og hive point med hjem, fortæller cheftræner Hans Paarup.

Randers Freja FCs U19-ligahold skal i aktion igen på lørdag den 19. september kl. 14.00, hvor de tørner sammen med FC København på hjemmebane.

Kampfakta:
Lyngby – Randers Freja FC 1-1 (1-0)
40. 1-0 Ukendt
46. 1-1 Christoffer Petersen
94. Rødt kort Mikkel Brund

Startopstilling med ændringer undervejs:
Phillip Gejl – Oliver Bundgaard (82. Viktor Frandsen), Mikkel Brund, Oliver H. Schmidt, Aske Adelgaard – Oliver B. Jensen, Christoffer Petersen, Andreas Pisani (78. Christian Lund), Karl Leth (45. Phillip Riewerts) – Frederik G. Pedersen, Laurs Skjellerup

På bænken:
Christian Lund, Viktor Frandsen, Phillip Riewerts, Kristian Jørgensen (U17)

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen