U19 sikrer clean sheet i målrig kamp

Lørdag tog Randers Freja FC’s U19-ligahold imod AC Horsens på hjemmebane, i hvad der skulle vise sig at blive en målfest.

De første 30 minutter af kampen var meget lige og bar præg af, at de kronjyske U19-drenge ikke var skarpe nok i deres boldomgang. Men i 31. minut kunne Laurs Skjelleup sparke et flot mål i nettet til 1-0, efter et godt forarbejde af Oliver Bjerrum Jensen og Frederik Pedersen. Målet viste sig at blive afgørende for kampens udfald, da det for alvor gav de randrusianske drenge blod på tanden. De kunne juble over at se bolden gå ind bag AC Horsens målmand hele to gange, inden der blev fløjtet til pause. Målet til 2-0 blev scoret af Andreas Pisani, der bankede bolden i nettet fra kanten af feltet i 37. minut, og det blev kort inden pausefløjt fulgt op af målet til 3-0, der blev scoret af Mikkel Brund efter hjørnespark. 

I løbet af 2. halvleg måtte kampen afbrydes i 10. minutter grundet tordenvejr, og alle skulle rykke indenfor. Man kunne frygte, at det ville flytte fokus for spillerne, men de kronjyske drenge håndterede det flot mentalt, og de lod sig ikke påvirke af det ellers usædvanlige spilstop. Det betød også, at de i 2. halvleg formåede at fordoble målscoren. Efter Christian Lund blev skiftet ind ved pausen, kunne han sparke bolden i nettet til 4-0 i det 48. minut, Frederik Pedersen gjorde det til 5-0 i 67. minut, og Phillip Riewerts scorede til det svimlende slutresultat på 6-0. 

Randers Freja FC’s U19-drenge straffede AC Horsens på en dag, hvor gæsterne ikke leverede et stærkt nok forsvarsspil, og hvor randrusianerne var dygtige og effektive til at udnytte de fejl gæsterne begik. Deraf endte kampen på det flotte resultat 6-0, og holdet kunne glæde sig over at se hele seks forskellige målscorere på måltavlen. Kampen bar præg af en god holdindsats hele vejen rundt, og også de fire indskiftede leverede en flot kamp og satte deres præg på kampen, både i form af mål og flot fodboldspil. 

U19-cheftræner Hans Paarup glæder sig over den flotte sejr og ser frem til det hårde arbejde, der fortsat kræves for, at holdet udvikler sig. 

– Det var fedt at få scoret nogle mål men også rigtig dejligt at spille til nul og sikre et clean sheet for første gang i sæsonen. Det er et resultat af, at vi fik gjort tingene færdigt. Nu er det vigtigt, at vi arbejder hårdt videre herfra og ikke tager noget for givet, blot fordi vi har vundet 6-0 i den her kamp, fortæller cheftræner Hans Paarup. 

Randers Freja FC’s U19-ligahold skal først i aktion igen lørdag den 12. september kl. 13.00, hvor de møder Lyngby på udebane.

Kampfakta:
Randers Freja FC – AC Horsens 6-0 (3-0)

31.  1-0 Laurs Skjellerup
37.  2-0 Andreas Pisani
45.  3-0 Mikkel Brund
48.  4-0 Christian Lund
67.  5-0 Frederik Pedersen
68.  6-0 Phillip Riewerts

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jonas Langballe – Viktor Frandsen, Oliver Holm Schmidt, Mikkel Brund (45. Jeppe Kudsk), Aske Adelgaard – Karl Leth (45. Christian Lund), Andreas Pisani (56. Phillip Riewerts), Christoffer Petersen, Oliver Bjerrum Jensen – Laurs Skjellerup, Frederik Pedersen (71. Dion Veliqi, U17).

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen