U19 rejste sig mod Viborg FF

Lørdag eftermiddag skulle Randers Freja FC’s U19-drenge forsøge at rejse sig efter sidste weekends overraskende nederlag i Næsby. Det skulle ske hjemme på kunstgræsbanen ved Cepheus Park Randers mod rivalerne fra Viborg FF.

Og det startede ganske glimrende for cheftræner Per Sørensens tropper. Der var således kun spillet ganske få minutter af opgøret, da Kasper Høgh scorede til 1-0. Målet blev dog underkendt for offside. En kendelse der var til diskussion blandt både spillere og de fremmødte tilskuere. Ikke desto mindre fortsatte de kronjyske U19-drenge med at være toneangivende i en 1. halvleg, hvor hjemmeholdet skabte flere gode chancer. Blandt andet ramte de lyseblå overliggeren to gange i 1. halvleg. Ind ville bolden bare ikke, hvorfor de to mandskaber kunne gå til pause ved stillingen 0-0.

I anden halvleg kom gæsterne fra Viborg FF noget stærkere ud, og i flere situationer sværmede de omkring det randrusianske mål. Efter 51. minutters spil gik den ikke længere for de lyseblå. Victor Lynggaard sparkede viborgenserne foran med 1-0. Et kvarter senere skulle der blive bragt balance i regnskabet, da Randers Freja FC udlignede til 1-1 på en flot scoring af Kasper Høgh. Målet faldt efter en høj bold frem mod Mads Rohde Sørensen, som på kanten af feltet forlængede bolden med hovedet videre til en fremstormende Kasper Høgh, der hårdt og sikkert halvflugtede bolden i mål. Det gjorde ikke scoringen mindre flot, at det faktisk også var en indstuderet scoring af U19-holdet. 1-1 blev også kampens resultat mellem Randers Freja FC og Viborg FF denne eftermiddag.

– Jeg er meget tilfreds med vores indsats i dag. Specielt set i lyset af vores præstation i sidste weekend, hvor vi i den grad underpræsterede i Næsby. Vi løfter os gevaldigt på mange parametre, specielt på bolden, som vi har arbejdet meget med. Og vi lykkedes med de ting, som vi har trænet i ugens løb i forhold til vores opbygning, som vi har haft fokus på. Kasper Høghs mål er også noget, som vi har trænet på, fortæller cheftræner Per Sørensen.

– Vi skal ikke lukke øjnene for, at Viborg også har et par farlige muligheder i 2. halvleg. Vi er dog tilfredse med det udtryk, vi kommer med i dag.  Jeg kan nævne mange spillere, som træder i karakter i dag i forhold til tidligere både offensivt og defensivt. Mon ikke spillerne var interesseret i at glemme sidste weekends kamp hurtigst muligt med en god præstation i dag. Det var også glædeligt, at Marco Vesterholm fik spilletid i dag efter at have været ude med en skade i tre måneder, siger Per Sørensen.

Næste gang U19-holdet skal i aktion er lørdag den 23/03 kl. 15.15 ude mod Hvidovre IF.

Kampfakta:
Randers Freja FC – Viborg FF 1-1 (0-0)

0-1 Victor Lynggaard (51.)
1-1 Kasper Høgh (65.)

Startopstilling med ændringer undervejs:
Johannes Frahm, Christoffer Petersen, Oliver Overgaard Olesen, Jonas Graversen, Thomas Sønnichsen, Benjamin Zjajo (51. Marco Vesterholm), Majaliwa Msabaha (61. Mads Rohde Sørensen), Oliver Bundgaard Kristensen, Tobias Klysner, Jesper Steendahl, Kasper Høgh (72. Nikolai Arenshøj)

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Martin Albrechtsen