U17 tildelte AGF endnu et nederlag

Tirsdag aften stod der lokalopgør på menuen, da Randers Freja FC’s U17-hold gæstede Fredensvang og AGF i U17 Drenge Ligaen. U17-holdet skulle forsøge at bygge videre på en god periode, hvor det i de seneste to runder er blevet til uafgjort mod topholdet Silkeborg og en solid sejr i Aalborg.

I 1. halvleg satte U17-talenterne mange gode ting sammen med bolden og fik skabt et par gode muligheder. AGFs målmand hev dog flere gode redninger op af hatten og forhindrede dermed kronjyderne i at komme foran. Den aarhusianske keeper kunne dog ikke redde kastanjerne ud af ilden, da Randers Freja FC fik tildelt et straffespark i det 37. spilleminut. Oliver Bjerrum Jensen svigtede ikke og sparkede resolut bolden i kassen. Han bragte dermed U17-holdet foran med 1-0, hvilket også var stillingen ved pause.

De hviiie skiftede system til anden halvleg, hvilket bevirkede, at Randers Freja FC spillede mere direkte og mere på kontra. U17-talenterne skabte en del chancer og var tæt på i flere omgange i forhold til at bringe sig foran med 2-0. Ti minutter før tid lykkedes det dog for kronjyderne at få netmaskerne til at blafre igen, da indskiftede Victor Satake scorede til 2-0. Selvom der var chancer til at lukke kampen fuldstændigt til 3-0, sluttede kampen med en herlig 2-0 sejr i Aarhus, hvilket cheftræner Michael Ravn var yderst tilfreds med.

– Vi lykkedes med rigtig mange af spillets facetter. Både i forhold til vores omstillinger begge veje, vores spil på bolden, vores variation i spillet på bolden samt defensive arbejde. Det var en gennemført indsats af drengene, fortæller Michael Ravn.

U17-holdet spiller sæsonens sidste kamp lørdag den 1. juni hjemme på Viborgvej kl. 15.15 mod AaB.

Kampfakta:
AGF – Randers Freja FC 0-2 (0-0)

0-1 Oliver Bjerrum Jensen (37.)
0-2 Victor Satake (80.)

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jonas Pilgaard Langballe, Viktor Frandsen, Oliver Holm Schmidt, Phillip Riewerts, Søren Holt Andersen (83. Marcus Wærn Kristensen), Andreas Pisani Laugesen, Oliver Bjerrum Jensen (51. Frederik Brandt Jørgensen), Laurs Skjellerup, Mikkel Brund, Jeppe Kudsk, Karl Dreier Leth (68. Victor Satake).

Skrevet af: Martin Albrechtsen