U17 tager hul på forårssæsonen med topkamp lørdag

Lørdag kl. 14:00 skyder Randers Freja FC’s U17-ligahold forårssæonen igang, når FC Midtjylland gæster kunstgræsbanen ved Cepheus Park Randers. Der er lagt op til et regulært topopgør, da de to hold ligger side om side i U17 drenge ligaen på en hhv. 3. og 4. plads. Kronjyderne indtager i øjeblikket 4. pladsen i tabellen to point færre end lørdagens modstander, FC Midtjylland. Cheftræner for U17-ligaholdet, Michael Ravn, ser frem mod en spændende forårssæson.

– Vi glæder os rigtig meget til at komme igang. Vi ser frem mod en forårssæson med en masse spændende kampe. Det største fokus ligger på at udvikle os maksimalt og vores kultur er afgørende for det. De intelligente spillere har opdaget, at det ikke kun er i kampene tingene bliver afgjort, men mere deres indsats i dagligdagen og på træningsbanen som giver evnerne til at kunne levere på banen. Så der går vi meget op i, hvem der er villige til at få det maksimale ud af deres talent i dagligdagen, så vi kan presse hinanden i den rigtige retning, fortæller cheftræner Michael Ravn, som ser frem mod lørdagens forårspremiere.

– Det er klart, at når det gælder kampen mod FC Midtjylland, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at vinde. Der er nok ikke mange udover os selv i ligaen, som regner med at vi kan slå FC Midtjylland på lørdag, hvilket er logisk i forhold til, at de kan stille et rent landshold, men vores spillere har før vist, at vi kan slå dem. Så det handler, som i alle andre kampe, om at vise den bedste side af os selv og klubben. Så derfor vil man i hvert fald se sammenhold og et meget aggressivt og fremadrettet hjemmehold på lørdag, understreger Michael Ravn.

U17-ligaholdet spiller som sagt lørdag kl. 14:00 mod FC Midtjylland. Forinden dette topopgør krydser U19-holdet også klinger med FC Midtjylland i U19-ligaen. Det opgør starter kl. 12:00 på kunstgræsbanen ved Cepheus Park Randers.

Skrevet af: Martin Albrechtsen