U17 led bittert nederlag til Lyngby trods god indsats

For tredje gang på en uge skulle Randers Freja FC’s U17-ligahold i ilden, da de denne lørdag eftermiddag gæstede Lyngby Boldklub. Det var ovenikøbet kronjydernes tredje udebanekamp i træk, da de tidligere havde spillet i både Farum og Vejle.

Der var dog ingen træthed at spore hos U17-drengene, som styrede kampens begivenheder i 1. halvleg. Randrusianerne var gode på bolden og fik sat nogle fine spillemæssige ting sammen, som holdet havde trænet på op til kampen. Pånær et par kontramuligheder til Lyngby, sad Randers Freja FC på spillet i en 1. halvleg, som sluttede 0-0.

De positive takter fra 1. halvleg tog U17-holdet med sig ud til 2. halvleg, som kun var tre minutter gammel, da Frederik Brandt Jørgensen på flot vis fik bragt gæsterne fra Randers foran med 0-1. Det var Karl Dreier Leth, der fik spillet Frederik Brandt Jørgensen fri, som på elegant vis tjippede bolden over målmanden og i mål. Selvom kronjyderne havde et par chancer for at komme foran med 0-2, var det alligevel hjemmeholdet fra Lyngby, som ud af det blå fik udlignet til 1-1 på en lidt tilfældig bold i det 63. minut. I perioden herefter så U17-drengene en smule brugte ud. Det hjalp dog på tingene, da U17-holdet fik foretaget nogle friske indskiftninger, og det så faktisk ud til, at Randers Freja FC kunne nappe alle tre point med hjem til Kronjylland. Men så skete det samme som i Vejle forleden. Nemlig at der kom et langskudmål fra 20 meter i de døende minutter af kampen, som betød, at Lyngby vandt opgøret med 2-1.

– Det er sådan nogle mål, der går ind imod os i øjeblikket. Det har været en bitter uge. Men vi tager nogle opløftende ting med fra kampen i dag. Vi havde modet til at spille, og vi får sat mange gode ting sammen. Det er selvfølgelig noget, vi vil tage med til de kommende kampe, siger cheftræner Michael Ravn.

U17-holdet spiller igen lørdag den 11/05 hjemme mod Silkeborg kl. 15:15.

Kampfakta:
Lyngby – Randers Freja FC 2-1 (0-0)

0-1 Frederik Brandt Jørgensen (48.)

1-1 Filip Panjeskovic (63.)
2-1 Casper Kaarsbo Winther (87.)

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jonas Pilgaard Langballe, Viktor Frandsen, Phillip Riewerts, Søren Holt Andersen (75. Viktor Tøttrup Klith), Andreas Pisani Laugesen, Oliver Bjerrum Jensen, Laurs Skjellerup, Mikkel Brund, Jeppe Kudsk, Karl Dreier Leth (81. Nikolai Arenshøj), Victor Msabaha (36. Frederik Brandt Jørgensen).

Skrevet af: Martin Albrechtsen