U17: Jævnbyrdig kamp faldt til Lyngbys fordel

Randers Freja FC tabte i weekenden 1-0 på udebane mod Lyngby i en kamp, hvor marginalerne faldt til hjemmeholdets fordel. 

Lørdag eftermiddag gæstede Randers Freja FCs U17-ligahold Lyngby, i hvad der skulle vise sig at blive en meget tæt og jævnbyrdig kamp. Marginalerne skulle dog vise sig at falde ud til Lyngbys fordel, og Randers Freja FC måtte sande, at de ikke kunne svare igen på målfronten, efter Lyngby kom foran 1-0.

I 1. halvleg kom de kronjyske drenge frem til et par store chancer, og ligeledes kom også Lyngby frem til chancer, hvoraf de scorede på den ene af dem kort før pausen. Det var en indikator på et lige kampbillede, men hvor Lyngby var lige dét skarpere, da det virkelig gjaldt.

I 2. halvleg jagtede randrusianerne en udligning. De formåede at skabe et rigtig godt tryk ned mod Lyngbys mål og fik flyttet en del af boldspillet ned omkring Lyngbys felt. Det resulterede dog også i, at Lyngby kunne løbe nogle farlige kontra. Jeppe Ørris var dog på pletten og havde holdets ryg, i det han præsterede nogle rigtig gode redninger, som holdt Randers Freja FC inde i kampen.

De kronjyske drenge vidste godt, at der er intet, der er afgjort, før slutfløjtet har lydt, og derfor fightede de til det sidste. De måtte dog sande at på trods af et par farlige chancer i slutfasen, så ville bolden bare ikke gå i kassen. U17 cheftræner Michael Ravn så kampen som værende meget ligeværdig, og han ser nu frem mod den næste kamp.

– Det var en lige kamp mod en dygtig modstander, som skal have stor credit for deres kamp. Kampen kunne være gået begge veje, men vi formåede desværre ikke at tippe den over til vores fordel. Nu ser vi frem mod den næste uge, hvor den skal have fuld gas på træningsbanen, så vi er klar til at møde FC København på lørdag, fortæller cheftræner Michael Ravn.

I kampen fik både Sofus Nørby-Lønstrup og Christian Andersen debut på Randers Freja FCs U17-ligahold, idet det er første år, hvor de er en del af U17-truppen. Det glæder cheftræner Michael Ravn.

– Det var rigtig dejligt at se Sofus og Christian få deres debut for vores U17-hold, de har længe arbejdet godt på træningsbanen, og det bliver spændende at følge deres udvikling, fortæller cheftræner Michael Ravn.

Randers Freja FCs U17-ligahold skal i aktion igen lørdag den 19. september kl. 16.15, hvor de skal jagte point mod FC København på hjemmebane.

Kampfakta:

Lyngby – Randers Freja FC 1-0 (1-0)
43. 1-0 Oliver Sylvest Høeg

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jeppe Ørris – Andreas Skov, Jacob Forsingdal, Christian Erbo Østergaard, Frederik Warrer – Nikolaj Krogh (59. Jakob Fryd), Mads Enggård, Mads Lyderik (86. Christian Andersen), Omer Kaqiu (76. Sofus Nørby-Lønstrup) – Filip Kristensen, Dion Veliqi.

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen