U17 fightede sig til 3-2 sejr over Lyngby BK

Hård fight og stor vilje var med til at sikre U17-ligaholdet en fornem 3-2 sejr over Lyngby BK.

Lørdag eftermiddag skulle Randers Freja FC’s U17-hold forsøge at fortsætte den gode stime af resultater i U17-ligaen hjemme mod Lyngby Boldklub. For efter en skidt start på sæsonen er U17-holdet for alvor blomstret op med to sejre og en uafgjort i de seneste tre kampe. Denne lørdag eftermiddag skulle U17-drengene så forsøge at få den tredje sejr i hus, hvilket ville betyde, at Randers Freja FC ville gå forbi lørdagens modstander, Lyngby Boldklub, i tabellen.

Hjemmeholdet fik dog ikke den bedste start på opgøret, idét gæsterne fra Lyngby allerede bragte sig foran med 1-0 efter otte minutter. Randrusianerne fik dog kæmpet sig tilbage i opgøret og efter 28 minutters spil fik Laurs Skjellerup udlignet til 1-1 efter et giftigt ekspederet frispark fra Oliver Bjerrum Jensen. Og de lyseblå var, i tråd med de seneste tre kampe, ikke færdige med at være farlige på standardsituationer. For bare tre minutter senere blev et skarpt eksekveret hjørnespark fra Oliver Jensen headed ind af Viktor Frandsen til pausestillingen 2-1.

I anden halvleg kæmpede Randers Freja FC med at få spillet til at flyde, og spillede i perioder ret primitivt. Holdet havde dog succes med at være farlige, og endnu engang fik U17-drengene vist prøver på en af deres helt store styrker, nemlig standardsituationerne. Efter 58 minutters spil fandt et hjørnespark fra Oliver Jensen vej til Sebastian Beraque Rasmussen, der sikkert kunne pande kronjyderne foran med 3-1.

Herefter pressede gæsterne fra Lyngby gevaldigt på, og med fem minutter tilbage af kampen fik de kongeblå reduceret til 3-2 ved Alexander Petræus. Selvom scoringen øgede spændingen og presset på hjemmeholdet i de døende minutter af kampen, holdte de randrusianske U17-drenge stand gennem hård fight og vilje. Derfor sluttede lørdagens kamp med en flot 3-2 sejr til Randers Freja FC over Lyngby Boldklub. U17-ligaholdet fortsætter dermed med at klatre opad i tabellen og er nu ubesejret i de seneste fire kampe.

– Det er fantastisk. Spillerne gør det godt. Det var ikke den bedste spillemæssige præstation af drengene indtil videre i efteråret, men de scorer højt på moral og duelspil, fortæller Superliga-holdets assistenttræner Morten Eskesen, der står i spidsen for U17-ligaholdet.

– Spillerne viste stor gejst, fight og energi. De kæmpede med alt, hvad de havde og gjorde deres bedste. De var mega trætte, da vi sang sejrssangen efter kampen. Det viser bare, at de virkelig har knoklet, siger Morten Eskesen.

Randers Freja FC U17 spiller igen onsdag den 5. december kl. 18:30 hjemme mod Vejle.

Skrevet af: Martin Albrechtsen