U15 udsat for pokaloverraskelse

U15-pokalturnering 1/8-finale
IF Lyseng – Randers Freja FC 2-1 (1-1)

Kampfakta:
17. min. 0-1 Tobias Duun
28. min. 1-1 IF Lyseng
65. min. 2-1 IF Lyseng

Truppen: Gustav Søby, Sofus Nørby, Malthe Henning, Frederik Warrer, Tobias Duun, Christian Østergaard, Nicolas Roed, Bertil Seedorff, Casper Brandt, Nikolaj Krogh, Sebastian Bach, Christian Andersen, Frederik Mikkelsen, Furkan Cengizay

Det der lignede en solid indsats og en  runde videre i pokalen blev til et mareridt, hvor vi tog alt for let på tingene.

Vi startede kampen godt, og fik trykket Lyseng langt tilbage på banen, og skabte de første 25 minutter chancer nok til at lukke kampen, men fik ikke udnyttet spilovertaget.
Stille og roligt fik Lyseng spillet sig ind i kampen, og specielt defensivt gav vi dem for meget plads de sidste 50 minutter. Det betød, at de fik de chancer, der skulle til, og fem minutter før tid scorede de sejrsmålet. Set ud fra udviklingen i 2. halvleg kan vi ikke tillade os, at synes det var ufortjent.

IF Lyseng kæmpede bravt, og gav alt hvad de havde, og det kunne vi ikke matche på dagen.

Vi har haft store udsving i det halvår, der er gået med denne indsats som et lavpunkt.

Nu går vi på juleferie med sult i maven og en iver til at komme i gang igen og vise, at vi har flyttet os, inden den står på første turneringskamp den 22. februar mod Vejle Boldklub.

Tobias Bendixen, U15-cheftræner

Skrevet af: Claus Stenum Jensen