U15 uddelte klø

Arkivfoto

Randers Freja FC – AGF 4-0 (1-0)

Kampfakta:
1-0: Khaled (Omer)
2-0: Magnus L
3-0: Mads E (Filip)
4-0: Omer

Truppen: Jeppe, Jacob F, Oliver, Malik, Magnus F, Christian, Jakob F, Mads E, Mads C, Omer, Khaled, Magnus L, Filip, Dion.

Cheftræner Joachim Møller Jensen udtalte følgende efter kampen:

«Overordnet set er vi naturligvis meget tilfredse med resultatet i dagens kamp.
For en gangs skyld var effektiviteten i henhold til antal skabte muligheder god, og det kom til udtryk på måltavlen.

Første halvleg var egentlig meget lige, begge hold forsvarede sig fornuftigt, hvilken gjorde at kampen var lidt låst i perioder.
Vi trykkede dem lidt på nogle dødbolde uden at det for alvor blev rigtigt farligt.
Lige inden pausen kom vi til en stor mulighed ved Dion, som deres målmand flot reddede, inden Omer tryllede nede ved baglinjen og fandt en helt fri Khaled, der kunne sparke bolden ind i tomt mål.
Det var forskellen mellem de to hold i første halvleg, og gjorde at vi kunne gå til pausen med en føring.

I anden halvleg synes jeg overordnet set, at vi dominerede på de fleste parametre. Vi formåede at skabe chancer, og holde AGF fra at gøre tilsvarende.
Efter 46 minutter fik vi doblet føringen på en rigtig flot afslutning af Magnus L., der fra tæt ved 30 meter fik bredsidet bolden helt oppe i det lange hjørne.
Vi blev ved med at trykke på, og ikke længe efter fandt Filip flot Mads E. i en god omstilling, hvor Mads alene med målmanden kunne chippe bolden over målmanden og ind i målet.
Herfra og kampen ud var sejren aldrig rigtig truet, og Omer formåede at øge føringen til 4-0 med et fladt spark ovre i det lange hjørne efter 65 minutter, hvilket også blev slutresultatet.

Jeg er rigtig tilfreds med den disciplin vi spillede med idag.
Drengene var afklarede i deres spil, og vi fandt en fin balance mellem at sætte flere pasninger sammen og i perioder spille lidt mere direkte.
I presset så vi også fine ud i lange perioder hvor bl.a. Dion og Filip lagde mange løbemeter for holdet.
Banen besværliggjorde spillet en del for begge hold på dagen, men jeg synes, vi fik afkodet forholdene bedst, og det gjorde, at vi på dagen kunne trække os sejrsrigt ud af kampen.

Nu skal vi nyde det hele resten af aftenen, inden vi imorgen går i gang med at forberede en ny svær, men spændende kamp, hvor vi møder Silkeborg på udebane».

Skrevet af: Claus Stenum Jensen