U15 uddelte klø i Silkeborg

Silkeborg IF – Randers Freja FC 1-6 (1-2)

10. min. 0-1 Frederik Mikkelsen (Straffe)
12. min. 1-1 Silkeborg IF
16. min. 1-2 Nikolaj Krogh (Andreas Skov)
29. min. 1-3 Andreas Skov (Frederik Mikkelsen)
42. min. 1-4 Frederik Mikkelsen (Furkan Cengizay)
47. min. 1-5 Furkan Cengizay
58. min. 1-6 Andreas Skov (Sebastian Bach)

Truppen: Mike Ahm, Sofus Nørby, Malthe Henning, Tobias Duun, Nicolas Roed, Bertil Seedorff, Nikolaj Krogh, Sebastian Bach, Christian Andersen, Frederik Mikkelsen, Furkan Cengizay, Frederik Warrer, Malte Birch-Præst, Andreas Skov.

Den gode følelse fra FCM-kampen blev taget med videre. Vi har igen vist en god kultur på træningsbanen, hvor alle knokler på for at blive dygtigere og er med til at skabe den gode kultur, der gør, at vi udvikler os. Det er den kultur, der skal kendetegne os med sammenhold og passion!

Jeg er glad for den måde, at drengene formår at tage de ting, vi træner med ind på banen. Desuden den måde drengene tænker fodbold og løser de forskellige spilsituationer i kampen godt.
Vi skabte de største og fleste chancer i en enkelt kamp, som vi har gjort i hele sæsonen og får scoret seks mål.
Drengene arbejdede flot sammen som en enhed, og der var spillere, der tænkte det samme på samme tid.

Defensivt var det i perioder rigtigt godt, i andre perioder tog vi for store pauser, hvor det var for nemt for Silkeborg at spille op igennem vores kæder, det er jeg ikke tilfreds med. Der skal vi hæve vores niveau i den kommende periode.

Vi skal tage selvtilliden og ærgerrigheden med ind i næste uge.
Der venter revanchemulighed mod Esbjerg. Der er en sund konkurrence i truppen, og man skal være på tæerne hele tiden, og det skærper alle.

Tobias Bendixen, U15-cheftræner

Skrevet af: Claus Stenum Jensen